iPhone 15'ten iPhone 16'ya geçilir mi?

Teşekkürler arkadaşlar

Arkadaşlar peki 2.el iPhone 15Pro'ya geçsem 5 6 ay garantili pili 88 89 civarında üstüne iPhone 16ya geçmemle aynı parayı istiyorlar. Elimdeki iPhone 15 pil 100 sıfır gibi cihaz neredeyse sizin fikrinizi merak ettim?
Pili 88 e inmişse bence almayın. Zaten iphone15 pro şarjı az gidiyor. Cebinizde powerbank ile dolaşırsınız.

Kızıma iphone 16 aldım. Şarjı eski nesillere göre gayet iyi gidiyor. Sizin yerinizde olsam ikinci el iphone15 pro alacağıma sıfır iphone16 alırdım.

@Aegonide 16 da şarj olarak pek parlak bir telefon değil ama 15 Pro modeline göre fark eder. En büyük nedeni de 120 Hz ekran yerine 60 Hz ekran kullanıyor 16. Kapasite olarak 300 MAH artmış ve de yeni nesil yonga eskiye göre daha az güç tüketiyor. Bunlar da birleşince günün sonunda şarj olarak fark yaratıyor.

@Aegonide 16 da şarj olarak pek parlak bir telefon değil ama 15 Pro modeline göre fark eder. En büyük nedeni de 120 Hz ekran yerine 60 Hz ekran kullanıyor 16. Kapasite olarak 300 MAH artmış ve de yeni nesil yonga eskiye göre daha az güç tüketiyor. Bunlar da birleşince günün sonunda şarj olarak fark yaratıyor.
İphonelar genel olarak şarj konusunda berbatlar. İphone 16 kötünün iyisi bu konuda. Dediğiniz gibi eskiye nazaran biraz artırılmış batarya kapasitesi , daha az güç harcayan işlemci ve 60hz ekran.
Fakat parasına kıyasla Android tarafı bu konuda çok ilerde.

17'ye geçilir 120 Hz olayı var. 16 için değmez.
120hz ekrana 3600mah batarya koyuyor Apple. Millet ya cebinde powerbank ile dolaşacak yada ekranı 60hz ye çekecek günü çıkarması için.

iPhone 17 güzel ama ortalama 77bin liraya çıkar gibi 37bin lira üstüne vermem gerekiyor o kadar veremiyorum. Ya iPhone 15i kullanmaya devam edip seneye IP 18e geçeceğim ya da iPhone 16ya şimdi geçip iPhone 19a geçmeyi beleyeceğim. iPhone 15 Pro kafama yatıyor ama şu an bile iPhone 15'in şarjı bana tamamen yetmiyor büyük ihtimalle daha sıkıntıya girerim geçersem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı