IPhone 16 256 GB alınır mı?

RamSeSx

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şu an Samsung S23 256 GB kullanıyorum daha önce iOS işletim sisteminden bir cihaz hiç kullanmadım ama artık merakımdan geçiş yapmak istiyorum, sizde iPhone 16 256 GB alınır mı? Şu an telefonumdan çok şikayetçi değilim sadece ara sıra kasma yapıyor bu canımı sıkıyor, kamera çok kullanan birisi değilim telefonu da çoğunlukla sosyal medya ve işle ilgili şeylerde kullanıyorum.

Aktif olarak iPhone 16 kullanan biri olarak önceki telefonum olan iPhone 13 ile arasında aman aman bir fark göremedim. Biraz performans artışı, yeni nesil çentik ve şarjının artması dışında beni çok fazla tatmin etmedi ama iPhone 16 Pro kullanan arkadaşlarım var ve düz modelden bariz farklılıklarının olduğunu söylüyor en temel farkı da tabii ki ekranının 120 hz olması ama şunu da unutmamak lazım iPhone'ların 60 hz ekranları birçok firmanın 120 hz diye tanıttığı ekranlardan daha başarılı.

Özetle, bütçen varsa iPhone 16 Pro modellerine bakmanı tavsiye ederim.

Mantığınla değil de hevesinle yaptığın işler genelde pişmanlıkla biter. Farklı bir sebebin yoksa, S23 de kalmalısın bence. iPhone 16 60Hz, S23ü 60Hz yaparsan oda iPhone performansı verecektir.

S23'den hicbir base telefona gecilmez. Ben de 256 GB S23 kullaniyorum.

İstersen geçersinde kasma yapma olayı ilginç. A34 ve 8 gen1 cihazlarım bile kasma yapmazken. Kullanılan uygulamalarla ilgili olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…