iPhone 16 alınır mı?

Bütçe
Sınırsız ama boşuna verecek param yok

Keykavus

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde şu an 2019 yılından kalma Samsung A50 var inanın zor idare ediyorum iPhone 16 alsam sizce mantıklı olur mu? Düşüncelerinizi merak ediyorum kimileri yurt dışı S24 Ultra al diyor kararsızım.

Dosya Ekleri

• iphone-16-30uf_cover.png
    399,5 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba. Elimde şu an 2019 yılından kalma Samsung A50 var inanın zor idare ediyorum iPhone 16 alsam sizce mantıklı olur mu? Düşüncelerinizi merak ediyorum kimileri yurt dışı S24 Ultra al diyor kararsızım.

S24 Ultra al.

Bilemedim. Olaya F/P bakarsan yada bütçe olarak bakarsan çok uçuk fiyatı olacak.

bence s24 ultra al yada bekle s25 al ama illa iphone alıcaksan güzel model bekle bence çünkü en kötü samsung a14 bile 90 hz fakat iphone 16 60 hertz ve çogu iphonunun eskisi ile fazla farkı yok 13 ve üzeri neredeyse hiç birşey fark etmiyor

O fiyatta bir Android her zaman daha iyi ama illa iPhone isteğin varsa 16 serisinin 15 serisi gibi hüsran olacağını sanmıyorum.

O fiyatta bir Android her zaman daha iyi ama illa iPhone isteğin varsa 16 serisinin 15 serisi gibi hüsran olacağını sanmıyorum.

Ne açıdan peki 11 gibi çok mu satacağını düşünüyorsunuz?

Çoğu kişi 60 Hz'den yakınıyor ama ekranda önemli işlerle uğraşmayacağım sadece video çekeceğim ve izleyeceğim

60 Hz telefonu niye alasın.

Bunu fark etmem bile bence

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-08 201659.png
    475,1 KB · Görüntüleme: 39
Ne açıdan peki 11 gibi çok mu satacağını düşünüyorsunuz?

iPhone 14 ile tepki çekti, iPhone 15 ile resmen dalga geçer gibi iğrenç bir model çıkardılar. Apple deneyimli ve kaliteli şirket. Aynı hatayı 3.kez yapmaz. iPhone 15 ara model gibi bir şeydi iPhone 16 11 gibi çok satmasa bile iPhone 13'ten beri düz modellerdeki kalitesizliği ve sorunları bir nebze bitiren bir model olur. Yine de o kadar paraya öyle batarya, 60Hz, düşük boş paket özellikler almak bir tık saçma.

çok fark etmicem diyorsunda en kötü telefon senin 100 bine vericeğinden daha iyi hz değeri sunuyor bunu hatırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…