iPhone 16 alınır mı?

Çınar1702

Picopat
Yer
Davutlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi
Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci:
Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama
2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth:
Bluetooth:
Blutooth 5.3
Herkese iyi Sosyaller. iPhone 16 alınır mı? Yoksa Samsung Galaxy mi? Pek kararsız kaldım. Galaxy'nin kamerası iyi gibi de duruyor, kararsız kaldım. Sizce?

Herkese iyi Sosyaller. iPhone 16 alınır mı? Yoksa Samsung Galaxy mi? Pek kararsız kaldım. Galaxy'nin kamerası iyi gibi de duruyor, kararsız kaldım. Sizce?

Apple ekosistemine sahipseniz 16 çok daha optimal olur.

Herkese iyi sosyaller. iPhone 16 alınır mı? Yoksa Samsung Galaxy mi? Pek kararsız kaldım. Galaxy'nin kamerası iyi gibi de duruyor, kararsız kaldım. Sizce?

Samsung bence çünkü Apple'a kamera deniliyor Samsung hem yapay zekasından tut işletimine ve kamerasına 16 alcağına Samsung S25 Ultra 1 TB 12 GB alırsın.

Hepsiburada 56.924 TL'ye düşürdüğü zaman 2 ay önce almıştım Akbank kampanyasıda vardı 800 TL chip para 56 bin civarına geldi memnunum alınır.

Samsung bence çünkü Apple'a kamera deniliyor Samsung hem yapay zekasından tut işletimine ve kamerasına 16 alcağına Samsung S25 Ultra 1 TB 12 GB alırsın.

Kendi fikrim bu 16 la S25 Ultra yı karşılaştır.

S25 Ultra bakın. 16'ya para vermek mantıksız.

Maksimum 60FPS verir hocam 16.

S25 Ultra Alırsam o param çöpe gitmez değil mi? 105 bin lira az para değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…