iPhone 16 alınır mı?

maklube

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem buralarda 2.el düşünmüyorum aslında akşam 17 lansmanı var ama zaten bütçemin üstünde çıkacak gibi eğer ekstra bir durum olursa da siparişi iptal ederim diye düşündüm. Ekstra olarak da aklımda şu soru işareti var 17 çıkınca eski modellerde düşüş oluyor mu ben sanmadığım için alayım dedim ama bilemedim şu an 16 Pro 80k düz 16 60k oralara zorlayıp çıkmaya gerek var mı? Kafam çok karışık.

Alınmaz.

Bütçe var ise Pro almanı öneririm. Yoksa da düz 16 alınır. Pro ile arasında 2 fark var 1 ekran 60 Hz diğeri ise 3. kamera başka farkı yok.

Fiyat düşüşü genel de olmuyor iPhone modellerinde aksine yükseliyor bizim TR piyasasında.

Standart bir kullanıcı ise 16 fazlasıyla yeterli, Pro tabii ki daha iyi ama bütçeyi zorlayacaksan gerek yok. 16 en az 4-5 sene götürür.

Dostum insanlara bir şey alınır veya alınmaz diye tavsiyede bulunuyorsan bunun sebebini mantık çerçevesinde açıklaman gerekir. Eğer açıklayamayacak kadar az bilgin varsa veya hiç yoksa bu durumda başkalarını yanıltmış olursun ve kimseye faydan olmaz. Zararın olur.

Bütçe çıkmaz ise 2.el 15 Pro'lara bakabilir siniz.

Hocam peki 17 için tahminler 78 binler genelde tahminler tutuyor mu önceden yayılan? Pro'ya da bütçe zor yani eğer 2.el de 16 satma konusunda Pro modellere göre ilgi konusunda çok fark yoksa 16 alacağım duruma göre akşam iptal ederim artık.

iPhone 17'nin bugün tanıtıldığı yerde iPhone 16 alınmaz. Akşam tanıtımdan sonra fiyatlarda güncelleme olacak. 13 14 almayı düşünüyorsan tabii ki bugün al ama 16 gibi bir bütçen varsa bekle 17 çıkış yapsın kararını ona göre ver. Çünkü 16 60 Hz ortalama 60 bin lira bandındayken farazi konuşalım 17 70 bin lira bandında ama çok farklı özelliklerle gelecek. 120 Hz vs. ona göre kararını verirsin.

16 ile arasında çok fiyat farkı olmaz fiyat ile yine de bekle akşam lansmanda açıklansın ona göre karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…