iPhone 16 alınır mı?

Bütçe
70000

sazcalanyone

Decapat
Daha fazla  
Şu an anlık olarak mi 14T kullanıyorum. Memnun sayilirim ama ben kompakt küçük telefon istiyorum. 15 Pro'dan gectim sarji cok cabuk bitiyor diye ama ya kullandığım telefonlarin ekrani büyük olup sarji cok gidiyor ya da küçük olup az gidiyor. Ortayı bulamadım iPhone 16 düşünüyorum. 60 Hz şikayetciler hep ama ben rahatsiz olmuyorum. Oyunla falan işim yok. Sosyal medya günlük kullanım falan gece kamerasi önemli. 16 Pro alacak bütçe yok. Plus olabilirdi ama ekrani büyük 15 serisine olumlu bakmıyorum. 14 Plus kullandim gayet güzeldi ama büyüktü. Kısaca 16 alınır mı? Benim kullanımıma gore karar veremedim her kafadan farklı ses çıkıyor.

Alınmaz bütçe olarak çıkıp düz 17 al çıkamazsan 2.el 15 Pro 17 hariç düz seri almak mantıklı değil.

Hocam sizin de dediğiniz gibi her kafadan ayrı ses çıkacak. Yerine göre haklılarda çünkü markanın vermediği özellikler azımsanmayacak kadar fazla. Mesela ben iPhone 16e alırken 60Hz telefonmu alınır, tasarımı eskidi vesaire diyorlardı. Burada yapacağınız şey ihtiyaç analizi olsun. Ben mesela düşündüm 60Hz bana yetiyordu, geniş açıyı kullanmıyordum bile batarya önemliydi bana uyan telefonu aldım. Kısacası ihtiyacınıza uyan cihazı her kafadan çıkan sesleri dinlemeden alınız. İhtiyaçlarınızı karşıladığını görünce zaten tatmin olacaksınız.

70k’ya 60 Hz kesinlikle almazdım. Sana kalmış.

iPhone 16 alacağınıza iPhone 14 alın gereksiz yere daha fazla para ödemeye gerek yok arasında çok az fark var ayrıca işletim sistemleride aynı. İkisi de Apple'ın yeni sürümlerini destekliyor.

Boyut olarak daha önce kullandığın 15 Pro seni tatmin ettiyse, 16 da rahatlıkla eder. Güncel iOS yüklü bir telefonda 60 Hz ekran da açıkçası şikayet edilecek bir durum değil, arayüz ve animasyonlar gayet akıcı ve pürüzsüz. Oyun oynamadığını söylediğin için 120 Hz ekranın günlük kullanımda sana çok büyük bir artısı da olmayacaktır. iPhone 16’nın gece kamera performansı da fena değil, yazılımsal işlemeyle grenlenme pek hissedilmiyor. Boyut ve güncellik açısından iPhone tarafında 16 ve 16E modelleri kullanımına daha uygun görünüyor. iPhone 17 önerilmiş ama bütçe olarak oraya çıkmayacağını zaten belirtmiştin. Ayrıca 17 boyut olarak daha büyük, bu da senin kullanımına çok uymuyor.

Dediğim gibi cihazin 60 Hz olmasi umurumda degil onemli olan bazi şeyleri cevapladiginiz icin sağ olun ama bu cihazim batarya performansı nasıldır gun icinde 15 Pro'da yaşadığım gibi iki UC kere şarja takmam gerekirmi tek memnun olmadigim yönü oydu 15 Pro'nun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…