Hepsiburada kapında değişim ile yapınca eski telefondaki bilgileri yeniye geçirmiyorlar diye biliyorum128GB artık yetersiz. Hepsiburada'dan alın.
Bilgileri aktarmak zaten gayet basit. Hızlıca yapabilirsiniz.Hepsiburada kapında değişim ile yapınca eski telefondaki bilgileri yeniye geçirmiyorlar diye biliyorum
Yaparız onda sıkıntı yok ama eski telefonumu gelen kurye alıp gidiyormuş. Ondan ona aktarmayı bekler mi?Bilgileri aktarmak zaten gayet basit. Hızlıca yapabilirsiniz.
Nasıl bir bilgi aktaracaksınız? Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Bence bekliyorlardır.Yaparız onda sıkıntı yok ama eski telefonumu gelen kurye alıp gidiyormuş. Ondan ona aktarmayı bekler mi?
İki İPhone'u yan yana getirince bu yeni telefonunuz mu diye soruyor ve eski telefondaki her şeyi hesaplar dahil yenisine aktarıyor onu dedim. Müşteri hizmetlerini aramak mantıklıymış teşekkür ederimNasıl bir bilgi aktaracaksınız? Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Bence bekliyorlardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.