M Mercy22 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2024 #1 Apple Store'de 128 GB iPhone 16 64.999TL. Hepsiburada'da 256 GB iPhone 16 64.296TL. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Apple Store'de 128 GB iPhone 16 64.999TL. Hepsiburada'da 256 GB iPhone 16 64.296TL. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.978 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 18 Kasım 2024 #2 128GB artık yetersiz. Hepsiburada'dan alın.
M Mercy22 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2024 #3 Smmmhunter dedi: 128GB artık yetersiz. Hepsiburada'dan alın. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kapında değişim ile yapınca eski telefondaki bilgileri yeniye geçirmiyorlar diye biliyorum
Smmmhunter dedi: 128GB artık yetersiz. Hepsiburada'dan alın. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kapında değişim ile yapınca eski telefondaki bilgileri yeniye geçirmiyorlar diye biliyorum
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.978 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 18 Kasım 2024 #4 Mercy22 dedi: Hepsiburada kapında değişim ile yapınca eski telefondaki bilgileri yeniye geçirmiyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bilgileri aktarmak zaten gayet basit. Hızlıca yapabilirsiniz.
Mercy22 dedi: Hepsiburada kapında değişim ile yapınca eski telefondaki bilgileri yeniye geçirmiyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bilgileri aktarmak zaten gayet basit. Hızlıca yapabilirsiniz.
M Mercy22 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2024 #5 Smmmhunter dedi: Bilgileri aktarmak zaten gayet basit. Hızlıca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaparız onda sıkıntı yok ama eski telefonumu gelen kurye alıp gidiyormuş. Ondan ona aktarmayı bekler mi?
Smmmhunter dedi: Bilgileri aktarmak zaten gayet basit. Hızlıca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaparız onda sıkıntı yok ama eski telefonumu gelen kurye alıp gidiyormuş. Ondan ona aktarmayı bekler mi?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.978 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 18 Kasım 2024 #6 Mercy22 dedi: Yaparız onda sıkıntı yok ama eski telefonumu gelen kurye alıp gidiyormuş. Ondan ona aktarmayı bekler mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir bilgi aktaracaksınız? Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Bence bekliyorlardır.
Mercy22 dedi: Yaparız onda sıkıntı yok ama eski telefonumu gelen kurye alıp gidiyormuş. Ondan ona aktarmayı bekler mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir bilgi aktaracaksınız? Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Bence bekliyorlardır.
M Mercy22 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2024 #7 Smmmhunter dedi: Nasıl bir bilgi aktaracaksınız? Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Bence bekliyorlardır. Genişletmek için tıkla... İki İPhone'u yan yana getirince bu yeni telefonunuz mu diye soruyor ve eski telefondaki her şeyi hesaplar dahil yenisine aktarıyor onu dedim. Müşteri hizmetlerini aramak mantıklıymış teşekkür ederim
Smmmhunter dedi: Nasıl bir bilgi aktaracaksınız? Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Bence bekliyorlardır. Genişletmek için tıkla... İki İPhone'u yan yana getirince bu yeni telefonunuz mu diye soruyor ve eski telefondaki her şeyi hesaplar dahil yenisine aktarıyor onu dedim. Müşteri hizmetlerini aramak mantıklıymış teşekkür ederim
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.795 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #8 256 GB kesinlikle.