iPhone 16 beklenmeli mi?

Stephen Küskü

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabyte gtx 1660ti - ryzen 5 3600 - 16 gb ram - 500 gb m2 ssd - 1tb harddisk

Asus 27 inç 170 Hz 2k İPS Monitör
Arkadaşlar iPhone 15 Pro almayı düşünüyorun mavi titanyum olanından. Aslında natürel titanyum arasında da kaldım ama mavi titanyum daha bir kaliteli geldi. Sizce iPhone 16 beklenmeye değer mi yoksa 15 ile arasında çok fark olmayacak mı? Eğer olmayacaksa 15 alayım geçeyim. Tasarım açısından falan aynı olacaksa beklemeye gerek görmüyorum. Bir de iPhone 16 ilk başlarda stok sıkıntısı falan derken ekim Kasım aylarını bulabilir belki. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum. Mavi titanyum ve natürel titanyum mu daha iyi bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum.

15 alın geçin 13 ve 14 14 ve 15 arasında hiçbir fark yok yüksek ihtimalle de 15 ile 16 arasındada bir fark yoktur.

Bence mavi titanyum fakat biz iPhone tasarımcısı mıyız nerden bilelim aralarında nasıl bir fark olacağını.

16 Pro alacaksan bekle yoksa bekleme cunku artık serilerı ozel kılan Pro veya promax modellerı hem ıslemcı hem de kamera acısından.

15 alın geçin 13 ve 14 14 ve 15 arasında hiçbir fark yok yüksek ihtimalle de 15 ile 16 arasındada bir fark yoktur.

15 alır geçerim ama mesela 16 çıktığında benimki eski kalır mı diye düşünüyorum.

Çoğu kişi 15 serisinin kameraları sorunlu diyor. 16 bekleyin.

Üniversite açılmadan almam lazım 23 Eylül'de üniversite açılıyor 16 çıkana stoklara gelene kadar çok geç olmaz mı ya.

belki 1 ay geç alırsın 16'yı ama aldığın zamanda 1 sene boyunca o senenin en üst model telefonunu kullanmış olursun. Çok havalı olur.

Neden eski kalsın hocam 16 çıkmış ama siz 15 kullanıyor olacaksınız aralarında dağlar kadar fark olmayacakki eski kalmaz.

Belki 1 ay geç alırsın 16'yı ama aldığın zamanda 1 sene boyunca o senenin en üst model telefonunu kullanmış olursun. Çok havalı olur.

15 de havalı olmaz mı kanka

Neden eski kalsın hocam 16 çıkmış ama siz 15 kullanıyor olacaksınız aralarında dağlar kadar fark olmayacakki eski kalmaz.

Kamera tasarımları falan aynıysa hatta millet anlamaz değil mi 15 mi 16 mı olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…