msyCruise Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 92 2 Eylül 2024 #21 Kırmızı Sakallı Karınca dedi: Ne zaman satışa çıkacak Iphone 16 bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... 9unda tanıtılacak 28-29'u gibi satışa çıkar yüksek ihtimal. Ön siparişi bilmiyorum ben de ön sipariş vermeyi düşünüyorum
Kırmızı Sakallı Karınca dedi: Ne zaman satışa çıkacak Iphone 16 bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... 9unda tanıtılacak 28-29'u gibi satışa çıkar yüksek ihtimal. Ön siparişi bilmiyorum ben de ön sipariş vermeyi düşünüyorum
7 746439 Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 60 5 Eylül 2024 #22 Görkem Umut dedi: Değiş tokuş son model telefonlarda karlı bir takas sistemi değildir. Değiş tokuş ile telefonunuzu vermeyin. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitmiş ve verdikleri fiyat telefonculardan iyi 50 bin 2. El bir ip14pm için kötü fiyat mı.
Görkem Umut dedi: Değiş tokuş son model telefonlarda karlı bir takas sistemi değildir. Değiş tokuş ile telefonunuzu vermeyin. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitmiş ve verdikleri fiyat telefonculardan iyi 50 bin 2. El bir ip14pm için kötü fiyat mı.