can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:52 #1 iPhone 16 kullanıyorum ve kamera koruyucu takmıştım. Çıkardığımda boyası kalktı. Ayrıca deklanşör tuşu çevresinde de renk atma var. Garantiye yollasam sorun çözülür mü, yoksa kullanıcı hatası mı denir?
iPhone 16 kullanıyorum ve kamera koruyucu takmıştım. Çıkardığımda boyası kalktı. Ayrıca deklanşör tuşu çevresinde de renk atma var. Garantiye yollasam sorun çözülür mü, yoksa kullanıcı hatası mı denir?
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 162 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:58 #2 Fabrikasyon hata gibi, garantiye yollayın.
can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:37 #3 aliuyar.a dedi: Fabrikasyon hata gibi, garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... Garantiye nasıl yollayabilirim bilginiz var mı?
aliuyar.a dedi: Fabrikasyon hata gibi, garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... Garantiye nasıl yollayabilirim bilginiz var mı?
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 162 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:42 #4 can2883 dedi: Garantiye nasıl yollayabilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız?
can2883 dedi: Garantiye nasıl yollayabilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız?
can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:48 #5 Türk Telekom'dan. aliuyar.a dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:26
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 162 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:52 #6 https://getsupport.apple.com/products?caller=arp
can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:56 #7 aliuyar.a dedi: https://getsupport.apple.com/products?caller=arp Genişletmek için tıkla... Böyle diyor. Dosya Ekleri görsel_2025-12-19_185623146.png 244,9 KB · Görüntüleme: 9 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:26
aliuyar.a dedi: https://getsupport.apple.com/products?caller=arp Genişletmek için tıkla... Böyle diyor.
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 162 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:07 #8 Apple destek uygulamasından giriş yapıp aygıtını seçip destek almayı dener misin? Apple Support App - App Store Download Apple Support by Apple on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like Apple Support. apps.apple.com
Apple destek uygulamasından giriş yapıp aygıtını seçip destek almayı dener misin? Apple Support App - App Store Download Apple Support by Apple on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like Apple Support. apps.apple.com
can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:17 #9 aliuyar.a dedi: Apple destek uygulamasından giriş yapıp aygıtını seçip destek almayı dener misin? Apple Support App - App Store Download Apple Support by Apple on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like Apple Support. apps.apple.com Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim, bulunamadı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:27
aliuyar.a dedi: Apple destek uygulamasından giriş yapıp aygıtını seçip destek almayı dener misin? Apple Support App - App Store Download Apple Support by Apple on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like Apple Support. apps.apple.com Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim, bulunamadı diyor.
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 162 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #10 İstanbul yetkili servis ile iletişime geçin.