iPhone 16 garantisi ne zaman başlar?

Malaybey

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, telefoncudan iPhone 16 alacağım. Kapalı kutu ve adınıza faturalı diyor.”Türkiye” cihazı. 2 yıl Apple garantili dedi. Şimdi bu cihazın garantisi ne zaman başlar? Telefoncunun aldığı tarih mi yoksa ben telefonu aktifleştirdiğim zaman mı?

Telefoncu SIM kart takınca aktifleşiyor dedi. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Telefonun garantisi o telefoncu ya da o telefoncuya getiren alınca halihazırda başlamış oldu. SIM takınca başlıyor olsaydı çok ütopik olmaz mıydı?

Ha şu olur, alan kişi adına ya da şirketine fatura kestirmiştir o da senin telefoncuya fatura kesip satmıştır senin telefoncu da sana sattığında sen belgeleriyle gidip Apple'a dersen ki ben buradan şimdi aldım garanti 1 ay önce başlamış gözüküyor Apple belgeleri inceleyip fiş/fatura tarihinden başlatır.

Merhaba, telefoncudan iPhone 16 alacağım. Kapalı kutu ve adınıza faturalı diyor. 2 yıl Apple garantili dedi. Şimdi bu cihazın garantisi ne zaman başlar? Telefoncunun aldığı tarih mi yoksa ben telefonu aktifleştirdiğim zaman mı?

Cihaz ilk kutudan çıkıp etkinleştirildiği zaman garanti başlamış olur, SIM kart takmaya gerek yok. Eğer yurt dışı cihazı ise türkiyede Apple'da servis desteği göremezsiniz.

Merhaba, telefoncudan iPhone 16 alacağım. Kapalı kutu ve adınıza faturalı diyor. 2 yıl Apple garantili dedi. Şimdi bu cihazın garantisi ne zaman başlar? Telefoncunun aldığı tarih mi yoksa ben telefonu aktifleştirdiğim zaman mı?

Merhaba, böylesine pahalı bir cihazı telefoncudan alma. 50 farklı dolandırılma hikayesi anlatırım sana. Ama tanıdığım/akrabam deme, belki onlar da dolandırılmıştır bilemezsin. Teşekkürler, iyi forumlar.

Yurt dışı aldığınız yuksek ihtimal garantisi yok onun garanti benim gardas diyen tipler onlar ee bozulunca hiçbir şey yapmiyor.

Merhaba, böylesine pahalı bir cihazı telefoncudan alma. 50 farklı dolandırılma hikayesi anlatırım sana. Ama tanıdığım/akrabam deme, belki onlar da dolandırılmıştır bilemezsin. Teşekkürler, iyi sosyaller.

Telefonlar daha yeni, batarya ekran vsvs. Değişmiş değillerdir herhalde. Nasıl dolandıracaklar ki?

Bu kadar para veriyorken neden telefonculardan alırsınız ki.

Stok yok hiçbir yerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı