kaan0.1 Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 1-2 hafta önce telefonu aldım kılıf baktım ama pek bulamadım. 1200-1300 civarı düz bir kılıf önerisinde bulunabilir misiniz? Telefon düz iPhone 16.
1-2 hafta önce telefonu aldım kılıf baktım ama pek bulamadım. 1200-1300 civarı düz bir kılıf önerisinde bulunabilir misiniz? Telefon düz iPhone 16.
utkuyksl0 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Gigabyte A520M-K V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16 GB (2x8) DDR4 3200 Mhz CL16 Ram Asrock Radeon RX 6600 PULSE 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı AGI 256 GB NVMe M.2 SSD 3500MB/s Okuma / 3100MB/s Yazma Rampage 550 W Güç Kaynağı Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 28 Temmuz 2025 #2 kaan0.1 dedi: 1-2 hafta önce telefonu aldım kılıf baktım ama pek bulamadım. 1200-1300 civarı düz bir kılıf önerisinde bulunabilir misiniz? Telefon düz iPhone 16. Genişletmek için tıkla... Bir kere al ömürlük olsun üzerine bütçenden bir o kadar daha koy orijinal al hocam tek ve en iyi tavsiyem budur.
kaan0.1 dedi: 1-2 hafta önce telefonu aldım kılıf baktım ama pek bulamadım. 1200-1300 civarı düz bir kılıf önerisinde bulunabilir misiniz? Telefon düz iPhone 16. Genişletmek için tıkla... Bir kere al ömürlük olsun üzerine bütçenden bir o kadar daha koy orijinal al hocam tek ve en iyi tavsiyem budur.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.907 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #3 Ben Spigen kılıf aldım. Memnunum. iPhone 16 Kılıf ve Aksesuarları - Spigen Şu bayağı hoşuma gitmişti mesela: Spigen iPhone 16 Kılıf Ultra Hybrid MagFit MagSafe Özellikli Zero One White - Spigen
Ben Spigen kılıf aldım. Memnunum. iPhone 16 Kılıf ve Aksesuarları - Spigen Şu bayağı hoşuma gitmişti mesela: Spigen iPhone 16 Kılıf Ultra Hybrid MagFit MagSafe Özellikli Zero One White - Spigen
kaan0.1 Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 Teru dedi: Ben Spigen kılıf aldım. Memnunum. iPhone 16 Kılıf ve Aksesuarları - Spigen Şu bayağı hoşuma gitmişti mesela: Spigen iPhone 16 Kılıf Ultra Hybrid MagFit MagSafe Özellikli Zero One White - Spigen Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu siyah aldığım için şöyle, sizin attığınızın siyahı Amazon'da 900TL kılıfın MagSafe'si telefonda herhangi bir iz bırakır mı çizilme vs? İdarelik 200 TL'lik bir kılıf almıştım izleri zor sildim telefondan.
Teru dedi: Ben Spigen kılıf aldım. Memnunum. iPhone 16 Kılıf ve Aksesuarları - Spigen Şu bayağı hoşuma gitmişti mesela: Spigen iPhone 16 Kılıf Ultra Hybrid MagFit MagSafe Özellikli Zero One White - Spigen Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu siyah aldığım için şöyle, sizin attığınızın siyahı Amazon'da 900TL kılıfın MagSafe'si telefonda herhangi bir iz bırakır mı çizilme vs? İdarelik 200 TL'lik bir kılıf almıştım izleri zor sildim telefondan.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.907 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #5 kaan0.1 dedi: Hocam telefonu siyah aldığım için şöyle, sizin attığınızın siyahı Amazon'da 900TL kılıfın MagSafe'si telefonda herhangi bir iz bırakır mı çizilme vs? Genişletmek için tıkla... Bırakmaz. Spigen iyi iş yapıyor. kaan0.1 dedi: İdarelik 200 TL'lik bir kılıf almıştım izleri zor sildim telefondan. Genişletmek için tıkla... Ben de bunun korkusuyla gidip pahalı kılıf aldım hayatımda ilk kez. İyi oldu.
kaan0.1 dedi: Hocam telefonu siyah aldığım için şöyle, sizin attığınızın siyahı Amazon'da 900TL kılıfın MagSafe'si telefonda herhangi bir iz bırakır mı çizilme vs? Genişletmek için tıkla... Bırakmaz. Spigen iyi iş yapıyor. kaan0.1 dedi: İdarelik 200 TL'lik bir kılıf almıştım izleri zor sildim telefondan. Genişletmek için tıkla... Ben de bunun korkusuyla gidip pahalı kılıf aldım hayatımda ilk kez. İyi oldu.
kaan0.1 Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #6 Teru dedi: Bırakmaz. Spigen iyi iş yapıyor. Ben de bunun korkusuyla gidip pahalı kılıf aldım hayatımda ilk kez. İyi oldu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sipariş ediyorum o zaman.
Teru dedi: Bırakmaz. Spigen iyi iş yapıyor. Ben de bunun korkusuyla gidip pahalı kılıf aldım hayatımda ilk kez. İyi oldu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sipariş ediyorum o zaman.