iPhone 16 ikinci el ne kadara gider?

batyouone01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Aralık ayının sonunda iPhone 16 aldım ve Vatan Bilgisayar ekstra 1 yıl garanti yaptırdım. 60Hz sıkınca 16 Pro'ya geçmek istedim. Telefon daha yeni, kaça gider? Kılıfı, ekran koruması var. Pil hala yüzde 100.
2. sorum ise bu ekstra garanti birine satınca gidiyor mu? Aktarım gibi bir muhabbet var mı?

Evet ekstra garanti yeni sahibine gider ve de aktarım yapabilirsiniz 16'dan 16 Pro'ya. Ama bence bir 6 ay daha düz 16 kullanın, paranızı yatırım yapın ve geçmişken 17 Pro serisine geçin derim. Ciddi zıplama olacak ve tasarım değişecek. 16 Pro ve önceki tasarımlar demode kalacak.

iPhone tarihinde bir ilk olarak Pro modeline en yakın üretilen cihaz 16. bence 17'yi bekleyin. Kardeşime almıştık kesinlikle tatmin edici bir cihaz. Hatta şöyle ki Pro modellerinden daha fazla satmıştı ilk çıktığı zamanlarda. Bu da iPhone tarihinde bir ilk idi.

Eylül ayında tanıtım yapılıp ekim ayında satışa sürülüyordu değil mi? Dediğiniz gibi olacak biliyorum da insan her şeyi aceleye getirmeye çalışır yanlış mıyım?

11 modelinden geçtiğim için bende zaten büyük fark yarattı ama 17 beklemeye baya değer sanırsam.

Kesinlikle 17 iyi olacak.

Eylül ayında tanıtım yapılıp ekim ayında satışa sürülüyordu değil mi? Dediğiniz gibi olacak biliyorum da insan her şeyi aceleye getirmeye çalışır yanlış mıyım?

Haklısınız elbette o hemen alma hissi herkeste olurAma beklediğinize değecek 17'yi. Eylül başı gibi lansman oluyor eylül sonu ekim başı gibi de satışa çıkıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…