iPhone 16 iOS 26 ile inanılmaz kasıyor

Squu

Hectopat
iOS 26'ya güncelledim iPhone 16 cihazımı fakat sabahtan beri inanılmaz menü aralarında kasma var, berbat. Hele düşük güç modunu açıp kullanayım dersem, on senelik Samsung'la aynı performansı veriyor. Sizde de aynı mı? Nasıl çözebilirim, çok rahatsız edici.

Hocam bende 13 var iOS 26 gayet akıcı, verilerinizi yedekleyip sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Hocam bende 13 var iOS 26 gayet akıcı, verilerinizi yedekleyip sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Siz dusuk guc modunda deneyimlediniz mi? Bildirim merkezini acayim denetim merkezini acayim inanilmaz bir kasma var anlatamam size cidden. Verilerim yedekli fakat sifirlamakla ugrasmak istemiyorum yeni guncellemede cozulene kadar kullanacağız mecburen.

Evet hocam kullandım bir sıkıntı yok. iOS 26.1'i bekleyebilirsiniz orada çoğu sorunun düzeleceğini söylüyorlar.

Hocam iPhone 11'im var ve iOS 26 kullanıyorum bende bile çok nadiren kasmalar meydana geliyor. Düşük güç modundaysa sadece ara menü geçişlerde milisaniyelik donmalar olabiliyor. Normal değil bence iPhone 16'nızda donma olması isterseniz önceki sürüme geri geçin.

Evet hocam kullandım bir sıkıntı yok. iOS 26.1'i bekleyebilirsiniz orada çoğu sorunun düzeleceğini söylüyorlar.
Mecburen hocam bekliyoruz yeni guncellemeyi. Umarim cozerler. 14PM cihazima da indirdim onda hicbir sorun yok. Anlayamadım.

Önceki surum cok istikrarliydi biraz boyle kullanacagim. Eger cidden sinirlerimi bozarsa surum dusurebilirim.

Mecburen hocam bekliyoruz yeni guncellemeyi. Umarim cozerler. 14pm cihazima da indirdim onda hiçbir sorun yok. Anlayamadım.

Önceki surum cok istikrarliydi biraz boyle kullanacagim. Eger cidden sinirlerimi bozarsa surum dusurebilirim.

Tamamdır hocam umarım sorununuzu çözebilirsiniz fakat hocam ısınma sorunuda var mı?

Tamamdır hocam umarım sorununuzu çözebilirsiniz fakat hocam ısınma sorunuda var mı?
Isınma yok gibi fakat uzun kullanımda ediyor. Mesela araliksiz 40-45 dakika bakayım isiniyor ama kiliftan fazla hissetmiyorum. Zaten isinma her modelde var bu işi sevemedim bir turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…