iPhone 16 mı 14 Pro mu?

Bütçe
50-55K

Osmantalhaa1

Hectopat
Daha fazla  
Her ne kadar düz seri almak istemesem de 60Hz gibi sorunlardan dolayı yeni işlemci vs derken bazıları 16 ya iyi diyor. Bazıları da 14-15 Pro bulursan ikinci el onlara yönel diyor.
Şu anda iPhone 13 kullanıyorum satıp üstüne de bir 30 k filan koyup ne alabilirim başka model ya da önerilerinizi alırım.

Son düzenleme:
Günlük kullanıcı iseniz aradaki en hissedilir fark 120Hz olacaktır eğer öncelik bu ise 14 Pro mümkünse 15 Pro bakın, güncel bir model arıyorsanız da düz 16 alabilirsiniz kötü bir cihaz değil.

Günlük kullanıcı iseniz aradaki en hissedilir fark 120Hz olacaktır eğer öncelik bu ise 14 Pro mümkünse 15 Pro bakın, güncel bir model arıyorsanız da düz 16 alabilirsiniz kötü bir cihaz değil.

Yani oyun da oynamıyorum çok. Sadece satarken değeri de çok düşmesin istiyorum. Kamerası arasında çok fark var mı yani kamera daha çok önemli Hz'den.

Yani oyun da oynamıyorum çok. Sadece satarken değeri de çok düşmesin istiyorum. Kamerası arasında çok fark var mı yani kamera daha çok önemli Hz'den.

Oyun oynamıyorsan fazla 120Hz'ye o kadar gerek yok. Kameralar arasında çok fark olacağını sanmıyorum.

Şöyle 2 tane video buldum bir bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı