iPhone 16 mı 15 Plus mı?

Bütçe
55000-650000

Hcevher

Megapat
Daha fazla  
Selamlar herkese,

Kız arkadaşım için telefon bakıyoruz, kendisi şu an iPhone 8 kullanıyor ama artık miladını doldurmuş bir telefon, iPhone 16 ile 15 Plus arasında kaldım. Ekran büyük olduğu için 15 Plus daha çok hoşuna gidiyor ama 15 ailesindeki kronik sıkıntılar yüzünden ve ikisinin de 60 Hz olması, 16'nın daha yeni olmasından dolayı bana 16 daha mantıklı geliyor, sosyal medya, fotoğraf amaçlı kullanacak, iPhone 16 yeterli olur mu? 16 Pro'lara bütçem çıkmıyor, hangi cihazı önerirsiniz?

16 kesinlikle.

16 tabii ki, 15 Plus alınabilir bir cihaz değil artık. Apple yapay zeka konusunda adımlar atarsa eninde sonunda 15 Plus çok geri kalacaktır.
Bende 14 Pro Max var, Apple Intelligence’nin yakında Türkçe dilinde kullanılabilir diye bit yaxısını gördüm sitesinde ama benim 14 Pro Max 6 GB RAM olduğu için desteklemiyor.

iPhone 16 mümkünse. 15 Pro altı cihazlar son gelen güncelleme özelliklerini alamıyorlar. AI vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…