iPhone 16 mı iPhone 15 mi?

Bence 14 Pro almaya çalışın. Aslında 16 ile 15 Pro arasında sanırım 6000 TL civarı fark vardı. Çok zorlanmayacaksanız 15 Pro almanızı öneririm. Alacağınız cihazın 256 olmasına da önem verin. 128 zamanı artık geçiyor.

15 Pro 256 GB ucuzlarsa alınabilir aslında ama 14 Pro alacağım gibi.

14 Pro kara borsada olduğu için gereksiz pahalıya satılıyor. 2. el alacaksınız değil mi?

Mecburen 2. el alacağım mağazalardan kalktı diye biliyorum çünkü karaborsa muhabbetinden dolayı da 2. el sıfır ayarında bir cihaz düşünüyorum eğer çok fiyat farkı yoksa 15 Pro düşüneceğim.

15 Pro'larda 70-75 civarı sizce hangisi daha mantıklıdır 15 Pro zorlanacak kadar fark yaratır mı 14 Pro ile arasında.
Çok da farkları yok. Kamera performansları benzer. Çip farkı var ancak normal kullanıcı aradaki farkı anlayamaz. Apple Intelligence 14 Pro'da çalışmayacak yalnız. Apple Intelligence ülkemizde ne zaman kullanılabilir olacak belli değil ancak geldiği zaman 15 Pro ve üstü cihazlar kullanabilecek. Sizin için önemli mi ona siz karar verebilirsiniz. Titanyum gövde geldi 15 Pro ile bence çok da önemli değil. Yani çok zorlanmayacaksanız 15 Pro almaya çalışın ama zorlanacaksanız 14 Pro almanız daha mantıklı.

Çok da farkları yok. Kamera performansları benzer. Çip farkı var ancak normal kullanıcı aradaki farkı anlayamaz. Apple ıntelligence 14 Pro'da çalışmayacak yalnız. Apple ıntelligence ülkemizde ne zaman kullanılabilir olacak belli değil ancak geldiği zaman 15 Pro ve üstü cihazlar kullanabilecek. Sizin için önemli mi ona siz karar verebilirsiniz. Titanyum gövde geldi 15 Pro ile bence çok da önemli değil. Yani çok zorlanmayacaksanız 15 Pro almaya çalışın ama zorlanacaksanız 14 Pro almanız daha mantıklı.

Anladım biraz daha araştırıp aralarından birini seçeceğim teşekkür ederim cevaplarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı