Arkadaşlar kızımın yaşgünü için iPhone 16 alacaktım fakat şu an burada iPhone15Pro'larda indirim var. Fiyatı neredeyse iPhone16 ya yakın. TL ile aralarında 3.5k fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım? İki model de 256 GB'lik.
15 Pro.
Arkadaşlar kızımın yaşgünü için iPhone 16 alacaktım fakat şu an burada iPhone15Pro'larda indirim var. Fiyatı neredeyse iPhone16 ya yakın. TL ile aralarında 3.5k fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım? İki model de 256 GB'lik.
16'nin Pil omru daha iyi. Ben 15 Pro alirdim ama.Anladığım kadarı ile pil kullanım süresinde İphone16 daha iyi.
Yurt dışında yaşıyorum.
15 Pro tabii ki 60hz ekran bulunduruyor 16 2025 yılında standart altı tamamen.Arkadaşlar kızımın yaşgünü için iPhone 16 alacaktım fakat şu an burada iPhone15Pro'larda indirim var. Fiyatı neredeyse iPhone16 ya yakın. TL ile aralarında 3.5k fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım? İki model de 256 GB'lik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.