iPhone 16 Plus alınır mı?

mguness52

Centipat
Daha fazla  
Mevcut durumda iPhone 11 kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden eldeki telefonu verdiğimde iPhone 16 Plus 51250TL gibi bir değere geliyor. Sizce değer mi? 16Pro ise 60000 TL civarına denk geliyor.
16Plus — 60Hz olması düşündürüyor.
16Pro — batarya süresiyle ilgili çok şikayet gördüm.

Düz 16 alsam sanırım 43-44bin TL civarına gelecektir ama biraz ekran büyüsün istiyorum.

Düşünceleriniz ne olur?

Teşekkürler.

Mevcut durumda iPhone 11 kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden eldeki telefonu verdiğimde iPhone 16 Plus 51250TL gibi bir değere geliyor. Sizce değer mi? 16Pro ise 60000 TL civarına denk geliyor.

Düz 16 alsam sanırım 43-44bin TL civarına gelecektir ama biraz ekran büyüsün istiyorum.

Düşünceleriniz ne olur?

Teşekkürler.

60 Hz'ye değmez gibi.

Düşünceleriniz ne olur?

Teşekkürler.

60Hz olmasına takılma eğer oyun oynamayacaksan. Günlük kullanım için düz model ve Plus modelide ideal fakat oyun vs. oynayacaksan Pro alman daha mantıklı olur 120Hz ve işlemci konusunda.

60Hz olmasına takılma eğer oyun oynamayacaksan. Günlük kullanım için düz model ve Plus modelide ideal fakat oyun vs. oynayacaksan Pro alman daha mantıklı olur 120Hz ve işlemci konusunda.

Günlük kullanımda 60 Hz ile 120 Hz fark ediliyor. 50 k üstüne IP 11 verip neden 60 Hz alsın bu adam.

Kesinlikle alınmaz tercihine saygım var ama sormak istiyorum neden böyle bir telefon almk istiyorsun.
ip11 telefonum 4 yıllık ve pil sağlığı 82ye geriledi. Bariz bi yavaşlama hissediyorum artık. O bakımdan yenilemek istiyorum. 16 pro’nun sarjı düşündürüyor sadece.
Ek olarak,
Geçmişte Android de kullandım ve S25 serisi de yeni çıktı ve biraz ucuzlar mı önümüzdeki süreçte diye düşünüyorum aklımın bir köşesinde.
S25+ ile S24+ arasında pek fark yok deniyor ama S24+ almak istersem benim ip11 telefona daha az değer biçiyor sistem eskiyi yenile kampanyasından.. öyle işte

İP11 telefonum 4 yıllık ve pil sağlığı 82ye geriledi. Bariz bir yavaşlama hissediyorum artık. O bakımdan yenilemek istiyorum. 16 Pro'nun sarjı düşündürüyor sadece.
Ek olarak,
Geçmişte Android de kullandım ve S25 serisi de yeni çıktı ve biraz ucuzlar mı önümüzdeki süreçte diye düşünüyorum aklımın bir köşesinde.
S25+ ile S24+ arasında pek fark yok deniyor ama S24+ almak istersem benim IP11 telefona daha az değer biçiyor sistem eskiyi yenile kampanyasından. Öyle işte

Biraz yanlı bir yorum olabilir ama Samsung artık eskisi gibi değil, diğer Android'ler gibi hissettirmiyor. Heleki Ultra modelleri premium hissediyorsun. Ekran çok kaliteli, büyük, aşırı hızlı, ve onu goat yapan özellik olan yapay zeka. S24 Ultra bütçem olunca alacağım ilk şey olacak

60Hz olması sorun değil derseniz 11'e göre çok daha iyi bir telefon pil süresi olarak da çok iyidir eğer özellik olarak daha iyi bir telefon alayım pil süresi biraz daha az olsa sıkıntı yok derseniz 16 Pro tercih edin derim.

Şu an kullandığınız telefondaki ekran süreniz nedir ve telefonda eksik gördüğünüz 3 özelliği saymanızı istesem hangilerini sayarsınız?

60Hz olması sorun değil derseniz 11'e göre çok daha iyi bir telefon pil süresi olarak da çok iyidir eğer özellik olarak daha iyi bir telefon alayım pil süresi biraz daha az olsa sıkıntı yok derseniz 16 Pro tercih edin derim.

Şu an kullandığınız telefondaki ekran süreniz nedir ve telefonda eksik gördüğünüz 3 özelliği saymanızı istesem hangilerini sayarsınız?
Ekran sürem sürekli kullansam 5 saat dayanır mı şüpheliyim. Telefonda bariz bir ağırlaşma başladı. Ekranı birazcık daha büyük olsa fena olmaz diyorum. Ayrıca ahizeden de az ses geliyor, birisini sesli bir ortamda aramıyorum o yüzden. İphone 11 zaten İps ekran ama şu 60 hz olayı düşündürüyor.
Bir de yapay zekayı araştırıyorum ve samsung’un S25 serisinde bu konu üzerinde vurgulamalarını da düşününce iphone 16 pro, s25+.. böyle bi düşünmeye başladım. İphone’dan Android’e tekrar geçmek nasıl olur emin değilim.

Siz ne kullanıyorsunuz hocam?

Teşekkürler

Ekran sürem sürekli kullansam 5 saat dayanır mı şüpheliyim. Telefonda bariz bir ağırlaşma başladı. Ekranı birazcık daha büyük olsa fena olmaz diyorum. Ayrıca ahizeden de az ses geliyor, birisini sesli bir ortamda aramıyorum o yüzden. iPhone 11 zaten IPS ekran ama şu 60 Hz olayı düşündürüyor.
Bir de yapay zekayı araştırıyorum ve Samsung'un S25 serisinde bu konu üzerinde vurgulamalarını da düşününce iPhone 16 Pro, S25+. Böyle bir düşünmeye başladım. IPhone'dan Android'e tekrar geçmek nasıl olur emin değilim.

Siz ne kullanıyorsunuz hocam?

Teşekkürler.

60Hz harici diğer konularda 16 Plus sizi tatmin edecektir ama bütçe varsa 16 Pro öneriyorum ekran süresinin üzeceğini düşünmüyorum hatta 11'e göre hiç üzmez.
Bu videoyu izleyebilirsiniz yine çok sağlıklı videolar değil ama fikir verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ana telefonum 13, 16 Pro geçmeyi düşünüyorum gerçekten güzel bir telefon ama biraz bekleyip 17'yi göresim de var kararsızım.

S25'in S24'e göre farkı neredeyse yok lansman zaten Google'ın yapay zeka lansmanıydı S25 değil, yine de bir bakın S25'e beğenirseniz alabilirsiniz kötü bir telefon değil sadece alacaksanız bir süre bekleyip uzun kullanım testlerini inceleyin ısınma sorunları görmüştüm.
Samsung'un Google destekli zekası gerçekten rakiplerinin önünde ama kaygılarım ve şüphelerim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı