Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 207 Dün 14:43 #1 iPhone 16 Plus ekran kilidini açınca açılış sesi gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ayarlardan açtım lakin olmuyor.
iPhone 16 Plus ekran kilidini açınca açılış sesi gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ayarlardan açtım lakin olmuyor.
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:51 #2 Groj dedi: iPhone 16 Plus ekran kilidini açınca açılış sesi gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ayarlardan açtım lakin olmuyor. Genişletmek için tıkla... Telefon sessizdeyse açmaz. Artı 0 Eksi
Groj dedi: iPhone 16 Plus ekran kilidini açınca açılış sesi gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ayarlardan açtım lakin olmuyor. Genişletmek için tıkla... Telefon sessizdeyse açmaz.
KS KS Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 207 Dün 14:52 #3 R3Coil dedi: Telefon sessizdeyse açmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Ekranı kapatırken ses geliyor ama kilit açılış sesi gelmiyor. Artı 0 Eksi
R3Coil dedi: Telefon sessizdeyse açmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Ekranı kapatırken ses geliyor ama kilit açılış sesi gelmiyor.
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:53 #4 Groj dedi: Hayır değil. Ekranı kapatırken ses geliyor ama kilit açılış sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kilit açılırken de bir ses mi çıkıyordu? Bende de yok ilk defa senden duydum. Artı 0 Eksi
Groj dedi: Hayır değil. Ekranı kapatırken ses geliyor ama kilit açılış sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kilit açılırken de bir ses mi çıkıyordu? Bende de yok ilk defa senden duydum.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.266 Makaleler 2 Çözümler 10 Dün 14:53 #5 Yokki. Artı 0 Eksi
KS KS Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 207 Dün 14:56 #6 R3Coil dedi: Kilit açılırken de bir ses mi çıkıyordu? Bende de yok ilk defa senden duydum. Genişletmek için tıkla... Leka dedi: Yokki. Genişletmek için tıkla... O zaman ben mi yanlış biliyorum. İlk kez iPhone kullanıyorum. Artı 0 Eksi
R3Coil dedi: Kilit açılırken de bir ses mi çıkıyordu? Bende de yok ilk defa senden duydum. Genişletmek için tıkla... Leka dedi: Yokki. Genişletmek için tıkla... O zaman ben mi yanlış biliyorum. İlk kez iPhone kullanıyorum.
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:02 #7 Groj dedi: O zaman ben mi yanlış biliyorum. İlk kez iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok eski iOS güncellemesinde vardı 4S kullanırken ama ondan sonra hiç duymadım sen söyleyince şimdi tekrardan vs baktım ama yok. Artı 0 Eksi
Groj dedi: O zaman ben mi yanlış biliyorum. İlk kez iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok eski iOS güncellemesinde vardı 4S kullanırken ama ondan sonra hiç duymadım sen söyleyince şimdi tekrardan vs baktım ama yok.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.891 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:03 #8 Sanki eskiden vardı ama şu an yok diye biliyorum. Kullanırken hiç dikkat etmedim. Artı 0 Eksi
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.266 Makaleler 2 Çözümler 10 Dün 15:37 #9 Groj dedi: O zaman ben mi yanlış biliyorum. İlk kez iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden vardı evet, bayadır yok. Artı 0 Eksi
Groj dedi: O zaman ben mi yanlış biliyorum. İlk kez iPhone kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden vardı evet, bayadır yok.