iPhone 16 Plus vs Samsung Galaxy S25 Plus

Arda Korludağ

Kilopat
Yer
Andromeda
Fiyatları birbirine yakın iki telefon, ikisinin arasında kaldım. S25 Plus genel olarak 120Hz ekran, 45W hızlı şarj, Always on Display gibi özellikleri ile daha önde ayrıca Snapdragon 8 Elite kullanıyor. IPhone'da ise iOS akıcılığı diye bir gerçek var. Android de kullandım iOS da ve ben iOS'çuyum asla Android kullanamam gibi triplere de girmiyorum. Siz hangisini önerirsiniz?

Fiyatları birbirine yakın iki telefon, ikisinin arasında kaldım. S25 Plus genel olarak 120Hz ekran, 45W hızlı şarj, Always on Display gibi özellikleri ile daha önde ayrıca Snapdragon 8 Elite kullanıyor. IPhone'da ise iOS akıcılığı diye bir gerçek var. Android de kullandım iOS da ve ben iOS'çuyum asla Android kullanamam gibi triplere de girmiyorum. Siz hangisini önerirsiniz?

60 Hz olan bir telefona 80 bin TL veremem açıkçası.

IOS kullanıcılarının yeni iPhone modellerinde pek bir yenilik göremediği için android cephesine geçtiğini duymuştum. Birazda kullanım alışkanlığınıza göre değişir. Özellik olarak s24+ daha üstün özelliklere sahip. 16+ bu konuda zayıf.

Örnek olarak ben android de NFC ile ödeme yapabilirken IOS'da ödeme yapamıyorum. Yada kablosuz kulaklığımın şarjı bittiğinde telefonumdan şarj edemiyorum. Yapay zeka desen henüz tam düzgün çalışmıyor. Ben bu özellikleri aktif olarak kullandığım için S24+ diyorum. (Fanboy değilim bu arada iPhone 12 ve S21+ kullanmış birisi olarak kendi yorumumu belirttim.)

60Hz ekranda iOS akıcılığını hissedebileceğinizi düşünüyorsanız iPhone alın. Ayrıca One UI yazılımını küçümsemeyin hocam gerçekten çok iyi. Özellikle yeni çıkan One UI 7'nin çok akıcı olduğunu söylüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı