E erenkaya123 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Henüz 2 haftalık olan 16 Pro'yu kapattım açma tuşunu basıyorum tepki yok sarja taktım aynı şekil tepki yok. Ne yapabilirim?
Merhaba. Henüz 2 haftalık olan 16 Pro'yu kapattım açma tuşunu basıyorum tepki yok sarja taktım aynı şekil tepki yok. Ne yapabilirim?
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Mayıs 2025 #2 Servise götürün. Sizinle ilgili bir durum değilse değişim talep edin ve tamir etmelerini kabul etmeyin.
Servise götürün. Sizinle ilgili bir durum değilse değişim talep edin ve tamir etmelerini kabul etmeyin.
everyone.exe Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 811150 dedi: Servise götürün. Sizinle ilgili bir durum değilse değişim talep edin ve tamir etmelerini kabul etmeyin. Genişletmek için tıkla... Değişim tamirden sonra olmuyor mu? Değiştirme hakkımız olsa bile hakkımızı yerler zannetmem değişimi kabul edeceklerini.
811150 dedi: Servise götürün. Sizinle ilgili bir durum değilse değişim talep edin ve tamir etmelerini kabul etmeyin. Genişletmek için tıkla... Değişim tamirden sonra olmuyor mu? Değiştirme hakkımız olsa bile hakkımızı yerler zannetmem değişimi kabul edeceklerini.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Mayıs 2025 #4 everyone.exe dedi: Değişim tamirden sonra olmuyor mu? Değiştirme hakkımız olsa bile hakkımızı yerler zannetmem değişimi kabul edeceklerini. Genişletmek için tıkla... Eğer fabrikasyon bir problemse neden tamir edilmiş bir telefon kullanalım? Değiştirmek zorundalar. Belki 1 sene kullanıp satmak istiyor arkadaş, tamir edilirse değeri düşecek ve kendi hatası değil.
everyone.exe dedi: Değişim tamirden sonra olmuyor mu? Değiştirme hakkımız olsa bile hakkımızı yerler zannetmem değişimi kabul edeceklerini. Genişletmek için tıkla... Eğer fabrikasyon bir problemse neden tamir edilmiş bir telefon kullanalım? Değiştirmek zorundalar. Belki 1 sene kullanıp satmak istiyor arkadaş, tamir edilirse değeri düşecek ve kendi hatası değil.