iPhone 16 Pro alınır mı?

BeNT1

Centipat
Merhaba, şu anda aktif olarak Xiaomi 12t kullanıyorum ve iPhone 16 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Ancak, iPhone 17 serisinde köklü değişiklikler olabileceği yönünde bazı söylentiler var. Bu yüzden kararsızım. iPhone 17'yi beklemek mantıklı olabilir ama o zamana kadar fiyatların ciddi şekilde artmasından da endişe ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

17 serisi büyük yeniliklerle gelebilir ama o zamana kadar fiyatlar ciddi artabilir. Şu anki ihtiyaca göre karar vermek en mantıklısı gibi.

Köklü değişiklik olacağını sanmıyorum ve iPhone serisinin duyurusu Eylül ayında yapılıyor. Yeni iPhone çıkacağında, önceki serilerine genelde zam geliyor. iPhone 16 Pro almak istiyorsanız bence beklemeyin.

16 pro kullanıyorum hocam.Memnunum şarji 1 gün yetiyor acik ekran sürem 5 6 saat civarinda.Boyutuna göre güzel bir cihaz.

iPhone serisinde köklü değişiklik olacak diye her sene haber çıkıyor fakat hiçbir zaman da bir önceki seriden çok büyük farklar olmuyor iPhone 12 kullanıyorum pil ömrü haricinde yeni seri telefonlardan hala geride kalmış hissetmiyorum 16Pro serisi en aşağı 5 yıl boyunca akıcı kalacak hiçbir eksik noktası hissedilmeyecek bir telefon bence.

Evet 17'de bir kere tasarım değişecek ve artık Pro serilerinin uzun yıllar devam edecek yeni yüzü olacak. 13 Pro'dan 16 Pro'ya kadar olan tasarım demode olacak yani. Şahsen 80k verdiğin telefonun 3 ay sonra demode kalmasını ister misin? Ben istemem. Eğer döviz kuru beklendiği şekilde artar ve global anlamda Trump yüzünden ek zam gelmezse 17 Pro başlangıç depolaması ile 95-100k arası bir fiyattan başlar diye tahmin ediyorum. Paranı yatırım yapıp beklemeni öneririm. Donanımsal anlamda da ciddi iyileştirmeler olacak.
16 Pro da gayet stabil ve güzel telefondur, bugünden acilse telefon değiştirmeniz alınır ancak acil değilse kesinlikle bekleyin.

16 pro kullanıyorum hocam.Memnunum şarji 1 gün yetiyor acik ekran sürem 5 6 saat civarinda.Boyutuna göre güzel bir cihaz.
Azmış. Benim S23 şarjı 10'a kadar kullanıyorum 7 saat veriyor.

İmkanın ve bütçeyi dahada arttırma şansın varsa beklenir. Ben alir geçerdim. 12T kötü telefon hocam.

Kanka sana şöyle diyeyim bu ülkede 3 ay sonraki telefonu beklemek lüks bence her an zam koyabilir şu olur bu olur cart curt bir bakmışsın fiyatlar 20 30 k artmış paran ile kalırsın o yüzden 16 Pro'yu alman daha iyi olacaktır.

Azmış. Benim S23 şarjı 10'a kadar kullanıyorum 7 saat veriyor.

İmkanın ve bütçeyi daha da arttırma şansın varsa beklenir. Ben alir geçerdim. 12t kötü telefon hocam.

Mobil veri ve Bluetooth açık kulaklık ve saat bağlı ben de 6 saat civarı alıyorum ama sadece Wi-Fi'da 10 saatleri görüyor. 16 Pro asla seni üzmez alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…