Çözüldü iPhone 16 Pro Apple Intelligence nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sherloc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPhone 16 Pro cihazım var ve iOS 26,1 e güncelledim ancak hiçbir şekilde intellegence ayarları gelmedi. Bu problemi yaşayan oldu mu ya da çözüm hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çin'de yasalar değişirse sizin telefonunuza da gelir hocam. Yasalar değişmeden gelmesinin imkanı yok maalesef ki uzun bir süre gelmez gibi gözüküyor.
Telefonunda ayarlar-genel-hakkında kısmına gir model numarasının son 4 hanesine bak. Eğer CH/A diye bir şey görüyorsan telefonun çindendir. Çindede yasalar gereği kişisel verilerin korunması için yapay zeka özelliklerine kısıtlama getirdi Çin hükumeti. Benim telefonumda 15 Pro bana da gelmedi. Yani gelmediyse telefonunun Çin'den olmasıyla alakalı.

Son düzenleme:
Ayarlarda Bölgeyi neresi olarak seçtiniz?

CH/A yazıyor ama bunun engellenmesi saçma geldi bana.

Telefonunuz TR alınmamı peki? Yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi olabilir.

Yurt dışından aldım.

Çin'de yasalar değişirse sizin telefonunuza da gelir hocam. Yasalar değişmeden gelmesinin imkanı yok maalesef ki uzun bir süre gelmez gibi gözüküyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…