iPhone 16 Pro için Spigen 65W USB-C alınır mı?

Yamishu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci | MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM RGB 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Dual Kit Ram | MSI Radeon RX 6650 XT MECH 2X OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | WD 480GB GREEN SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1650MB)
Meslek
Bilgi İşlem
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir iPhone 16 Pro aldım ve şimdi bir şarj adaptörü almak istiyorum. Aşağıda linkini paylaştığım şarj cihazını almayı düşünüyorum:

Ürünü İncelemek İçin Tıklayın

Bu adaptörü kullanan veya bilgisi olan var mı? Orijinal Apple şarj cihazına göre ne gibi farkları var?

• Batarya sağlığına etkisi olur mu?
  • Hızlı şarj desteği ve güvenlik açısından nasıl?
  • Uzun vadede telefonun performansına zarar verir mi?

Orijinal yerine bunu almak mantıklı mı, yoksa kesinlikle Apple’ın kendi adaptörünü mü kullanmalıyım? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

Spigen kaliteli bir marka batarya sagligina olumsuz etkisi olsa bile hissedilir bir etki olacagini sanmam fakat 16 pro'ya orijinal adaptor yakisir.

Orijinal al bence.

Spigen kaliteli bir marka batarya sagligina olumsuz etkisi olsa bile hissedilir bir etki olacagini sanmam fakat 16 Pro'ya orijinal adaptor yakisir.

Orijinal olarak 30W mı önerirsiniz 35W mı araba biraz uçurum fiyat farkı var pek emin olamadım.

Apple resmi sitesinde bulunan 2799 tlye satılan 35w orijinal adaptörü alın kumar oynamayın.

Apple resmi sitesinde bulunan 2799 tlye satılan 35w orijinal adaptörü alın kumar oynamayın.
Siz Orijinal olarak 30W mı önerirsiniz 35W mı araba biraz uçurum fiyat farkı var pek emin olamadım.

35w gerek yok 16 pro 30w ile sarj oluyor diye biliyorum, yani 100w'da alsaniz 27-30 arasi cekecektir.
Doğru 30 w 16 pro için yeterli ancak apple şarj hızını gram gram arttırdığı için 17 veya 18 serisinde 35w ye çıkartırsa tekrar masraf olmasın diye dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…