iPhone 16 Pro kampanyalı nasıl alınır?

I Oxygen

Centipat
Daha fazla  
iPhone 16 Pro 256 GB bakıyorum ama en ucuzu 85 bin herhangi bir yerde bildiğiniz kampanya var mı indirim veya 6 taksit gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 16 Pro 256 GB bakıyorum ama en ucuzu 85 bin herhangi bir yerde bildiğiniz kampanya var mı indirim veya 6 taksit gibi.
Hepsiburada sitesinde değiş-tokuş kampanyası var ben oradan almıştım. Sizde orayı değerlendirebilirsiniz.

Ziraat Bankkart ve İş Bankası Maximum/Maximiles, Gürgençler'de 6 taksit kampanyası var. Diğer bankalarda da olabilir benim ailem ziraat ve İş Bankası kullanıyor iki ayrı bankanın kartında da var aynı kampanya.

Ziraat Bankkart ve İş Bankası Maximum/Maximiles, Gürgençler'de 6 taksit kampanyası var. Diğer bankalarda da olabilir benim ailem ziraat ve İş Bankası kullanıyor iki ayrı bankanın kartında da var aynı kampanya.
Dediğiniz taksit seçeneğine baktım ama maks 3 gördüm 6 olduğuna emin misiniz

Maximum kullanıyorum ama sitede yazana göre iPhone ürünlerinde yasal olarak 3 taksit yapılabilmektedir yazıyor sizin dediğinizi göremedim.

Hocam ben karıştırmışım kusura bakmayın, yani başka da iPhone için kampanya bulamadım biz de yakın zamanda 15 alacağız. Taksit avantajı sadece Gürgençler'de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı