iPhone 16 Pro klavye gecikmesi normal mi?

BirkanMrt37

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, farkındayım son zamanlarda forumu çok meşgul ettim ama sorun bende mi bilmiyorum. iOS işletim sistemi kullanmaya yeni başladım ve bazı şeyler tuhafıma gidiyor. Bunlarda biri klavye gecikmesi. Klavye Android'deki klavyelerden falan çok çok yavaş geldi bana. Mesela silme tuşuna basılı tutunca hızlı hızlı silmesi gerekiyorken harfleri tek tek gecikerek siliyor gibi. Normalde çok hızlı silmesi gerekiyor, en azından Android'de böyleydi.

Kısacası klavyemde bir gecikme var gibi arkadaşlar. Bu arada iOS 26 sürümündeyim. Bu bir sorun mu yoksa iOS işletim sisteminde klavye böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yüzde doksan işletim sistemi değiştirdiğiniz için size öyle geliyor. Alışmaya zaman tanıyın. Ek olarak klavye ayarlarını biraz kurcalayın kendi uyumunuza göre ayar yapın.

Alışamadığınız için size öyle gelmiştir. İlk başta tek tek siler daha sonra kelime kelime silmeye başlar.

Hocam yüzde doksan işletim sistemi değiştirdiğiniz için size öyle geliyor. Alışmaya zaman tanıyın. Ek olarak klavye ayarlarını biraz kurcalayın kendi uyumunuza göre ayar yapın.

Hocam yeni konu açıp forumu meşgul etmek istemiyorum. Telefonu bazen kapatıp açtığımda %3'lük bir düşüş oluyor. Sanki pilin daha kalibre olmadığını hissediyorum. Günlük kullanımda da 4-5 dakikada bir %1 şarjım azalıyor. Mesela bugün %100'le evden çıktım. Şu anda ekran sürem 3 saat ve şarjım %61. bu normal mi 16 Pro için? Pili kalibre etmek gibi bir şeye ihtiyaç mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…