iPhone 16 Pro Max 4 saatte %58 şarj yemesi normal mi?

Sumoy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün 16 Pro Max aldım. Sabah ilk açtığımda telefonun şarjı 80 idi. Şimdi bu saate kadar telefonu kurdum, uygulama yükledim. Telefon şu an kullanılabilir durumda. Bugün ekrana 4 saat bakmışım ve şu an şarjım 22. bana çok az geldi. İlk gün mü böyle oldu, anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Kurulum sırasında normalden fazla güç tüketerek pilinizin bu kadar düşmesi doğal karşılanabilir. İlerleyen zamanlarda böyle hızlı tükenmez merak etmeyin.

tamamdır teşekkür ederim inşallah ileriki zamanda düzelir

Bataryayı tam kapasite kullanmanız için yaklaşık 10-15 kere şarj etmeniz gerekiyor. Henüz çok yeni sonuçlar sizi yanıltmasın.

Parlaklık sondaysa normal, 4-5 tam şarj döngüsünden sonra pil kendine gelecektir, 2 gün sonra iPhone 17 lansmanı vardı niye beklemediniz hocam?

Parlaklık sondaysa normal, 4-5 tam şarj döngüsünden sonra pil kendine gelecektir, 2 gün sonra iPhone 17 lansmanı vardı niye beklemediniz hocam?

Çok araştırdım bende 17 almak istiyordum ama 16 Pro Max de iyi bir telefon olduğunu söylediler 17 Pro ile aynı olacaklarını söylediler 16 Pro Max bende bunu seçtim telefona ihtiyacımda vardı iPhone 17 şimdi sipariş versem 1 ay sonra elime gelecek belki sorunlar olur diye korktum o yüzden almadım

Nasıl oluyor anlamıyorum. Ben %100 parlaklıkta kullanma huyum var 8 senedir bu hiç değişmedi her telefonumda gözüm sargıda olsa gecenin körü loş ışık bile olsa %100 parlaklıkta kullanırım her şeyimi kendimi bildim bileli. Sabah 8 gibi kalkarım %100 şarjım olur 15 Pro Max cihazım bu arada. Gece 12'ye kadar çok çok ama çok rahat çıkarır beni ki günde 20 dk oyun oynarım telefonda en fazla gerisi full sosyal medya Reels videoları izlemece falan.

Bataryayı tam kapasite kullanmanız için yaklaşık 10-15 kere şarj etmeniz gerekiyor. Henüz çok yeni sonuçlar sizi yanıltmasın.
tamamdır hocam inşallah düzelir

Sizinki bayağı iyi gidiyormuş hocam bende korktum 4 saat ekrana bakmama rağmen %58 şarj gitti pil de bir sıkıntımı var diye bende buraya sormaya karar verdim

Telefon ilk birkaç gün çok fazla pil yer. Sonrasında yavaş yavaş oturuyor, çok çok daha yavaş gitmeye başlıyor. Endişe etmenize gerek yok. Kurulum falan filan cihazı yorar, normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…