iPhone 16 Pro Max 45bin TL'ye alınır mı?

Yiğit Çil

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir 2. el telefon bakıyorum. Bir sitede 60.000 TL'lik iPhone 16 Pro Max ilanı gördüm. Arkadaşla konuştum pazarlık yaptım 45bin TL'ye anlaştık. Fakat fiyat beni fazlasıyla korkuttu çünkü bu fiyata birden indi. Telefonun faturasının olduğunu söylüyor pili gayet iyi 1 sene kullanılmış ona rağmen 90 elden görüp satın alacağım fotoğraflarda hiçbir sıkıntı gözükmüyor altlı üstlü fotoğraflarını attı sizce neye dikkat etmeliyim ne gibi sıkıntı olabilir de bu kadar ucuz. Ve aldıktan sonra faturayı kendi üstüme nasıl alacağım?

Almayın kesinlikle şüpheli. O fiyata 14 Pro Max falan satılıyor yani 16 Pro Max’i satması garip.

İçi açılmış bir iPhone olabilir onun dışında aklıma gelen bir şey yok.

Ya kardeşim her şeyin bi ederi var sıfır 100 küsür olan telefonu babası oğluna verir mi bu paraya

Hocam 45.000tl bütçeniz var ise sıfır telefonlara yönelmenizi öneririm.

Ya kardeşim her şeyin bir ederi var sıfır 100 küsur olan telefonu babası oğluna verir mi bu paraya.

1 yıl kullanılmış telefon. Gerçekten para aciliyeti vardır bir şey vardır satar. Şu anki ilanda öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de sordum.

Hocam 45.000TL bütçeniz var ise sıfır telefonlara yönelmenizi öneririm.

iPhone telefon almak istiyordum ama yenilenmiş telefonlarda çok fazla sıkıntı yaşayan gördüm. iPhone 13 Pro Max alma gibi bir planım vardı. Önerin için sağol.

S25 falan düşünmezmiydin hocam?

Telefon Eylül Ekim'de geldi 1 yıl nasıl kullanılmış oluyor. Ayrıca ya değişim & toplama veya yurt dışı cihazıdır başka açıklaması olamaz

Ya şöyle 23 yaşındayım. Çocukluğumdan beri iOS telefon kullandım. Samsunglar elime çok garip geliyor. Ama düşüneceğim artık galiba.
60 Hz vs muhabbeti çok canınızı sıkmayacak ise 16e düşünebilirsiniz. Zoom ile yakın uzak çekemezsiniz ama ön ve arka na kameralar olsun video çekimi olsun asla üzmeyecektir. Bataryası d baya iyi dayanıyor Plus veya max modeller kadar olmasa da.. iOS ekosistemine alıştıktan sonra Android tarafı gerçekten olmuyor. Ben ara ara farklı farklı iki işletim sistemini kullanmama rağmen en son s24 ultra satı 16 pm geçtim 10 ay dayanabildim üstelik s24 ultra da harika bir cihazdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…