iPhone 16 Pro Max alınır mı?

Muhammed6161k

Femtopat
Şöyle düşünüyorum Apple Türkiye'de değerini koruyor eğer iPhone 17 Pro Max'de daha iyi özellikler varsa o alınabilir mantıklı mı? Şu anki telefonum değerini çok koruyamıyor.

Bütçe sorunu yoksa alınabilir de gerçekten ihtiyacın yoksa bütçeni sarsacaksa almak pek de mantıklı olmuyor bu rakamlara özellikle. iPhone 13-14 gibi cihazlar uzun süredir TL bazında neredeyse aynı rakamlarda çok uzun zamandır.

Son düzenleme:
Ben olsam Galaxy S24 Ultra alırdım. iPhone ürünlerini Samsung'a nazaran çok pahalıya satıyor. Tahminim iPhone 16 100.000,120.000 civarında olur. İnternetten öğrendiğim bilgilere göre de Galaxy S24 Ultra yarı fiyatına ve neredeyse aynı performans uzun lafın kısası bence Galaxy S24 Ultra daha mantıklı.

Üyemizin sorunu değerini 2.elde değerini koruyamıyor olması hali hazırda fiyat performans ürün almak değil. Ayrıca en pahalı 16PM 1TB 120 Bin fanboyluk yaparken biraz tutarlı sallayalım.

Son düzenleme:
Ben olsam 15 PRO modelini alırdım. İhtiyacınıza göre seçenekler değişebilir.

Şöyle düşünüyorum Apple Türkiye'de değerini koruyor eğer iPhone 17 Pro Max'de daha iyi özellikler varsa o alınabilir mantıklı mı? Şu anki telefonum değerini çok koruyamıyor.
Bütçen varsa neden olmasın? Ayrıca bu işin sonu mu var? iPhone 20 Pro serisi daha iyi olacak diye onu mu bekleyeceksin?

iPhone 16 Pro Max 1TB bile 119.000₺. iPhone 16 mı 119.000₺ olacak? Sallamasan keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…