iPhone 16 Pro Max beklenmeli mi yoksa 15 Pro Max mi alınmalı?

Yok hocam öyle düşünmeyin. Teknoloji gıdım gıdım ilerliyor artık. Onu diyorsanız baştan haklısınız evet. Örneğin iPhone 5'ten 5S'e geçerken Touch ID devrimi, 64 Bit mimari veya 5S'ten 6'ya geçerken yeni boyutlar, kasaların külliyen değişmesi vs. gibi atak gelişmeler olmuyor her sene.
12 Pro'dan 13 Pro'ya, 13 Pro'dan 14 Pro'ya geçerken mesela kamera kısımlarında veya ekranlarda ciddi gelişmeler yaşandı. Performanslı cihazlar zaten hepsi o yönden sadece performans beklentisi olan kişiler geçmemeli. Her sene tekrarlamıyor yani. Bu sene "s" döngüsü gibi oldu sadece. 16 Pro'da güzel yenilikler gelecek yine kamera kısmında özellikle.

15 Pro Max yeterli bir cihaz ve fiyatları şu an uygun. 16 cıktıgında daha pahalı olacağı kesin. Buradaki nokta eğer şu an idare edebilecek ve telefon çıktığında karşılayabilecek bütçen varsa beklemelisin yoksa eğer almalısın.

Evet hocam ama sürekli iPhone'un son modelini kullanmak ekosistem gibi geliyor. Samsung bana göre, yeni çıkardığı modellerde daha da üstüne koyuyor gibi geliyor.

Evet hocam ama sürekli iPhone'un son modelini kullanmak ekosistem gibi geliyor. Samsung bana göre, yeni çıkardığı modellerde daha da üstüne koyuyor gibi geliyor.
Yani pro max diye bir modeli var diye 100.000₺ vermekte bilemiyorum.Alan kişi, karşılığını daha farklı şekilde alabilmeli bence. Beklentiler ve alınan çok üst düzey olması lazım.

Adam zaten iPhone alacagim kararini vermis. Hangisini alayim bekleyeyim mi diye soruyor. Baska birisi de iPhone almamalisin diyor. Gereksiz pahali diyerek. Kime gore neye gore pahali? Kime gore gereksiz? Konu ile ilgisiz mesaj atan arkadasi ben uyardim zaten. Okudugunu anlamakta zorlanan ben degilim sanirim.

Duzenleme: Zaten sen yazmissin alakasiz mesaji da biraz ironik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…