iPhone 16 Pro Max hangi model numaralı cihaz alınmalı?

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
A3296 model numaralı versiyonu Avrupa ve Türkiye için olduğu yazıyor ancak 1 e-SIM, 1 fiziki SIM olarak geliyor. Fiziki simin süresi dolunca e-SIM nasıl kullanabilirim bilmiyorum. Galiba QR kod ile filan bir şeyler yapıyolarmış tam bilmiyorum, TikTok'da görmüştüm. Bunun dışında A3297 versiyonu Çin ve honkong için. Onda 2 çift fiziki SIM yuvası var ancak FaceTime ve Wi-Fi aramalarını desteklemiyormuş. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa sürümünü almanız mantıklı tabii. Çin sürümüne nereden ulaşıyorsunuz ve fiyat farkı oluyor mu bilemiyorum ama yaşadığımız coğrafya için üretilen cihazı tercih etmelisiniz.

e-SIM kurmak çok basit. Türkiye sağlayıcınız ile konuşarak telefona tanımlayabiliyorsunuz. Yurtdışı'nda kullanmak için ise 5-10 günlük e-sim'ler uygulama üzerinden tek tık ile kurulabiliyor.

Avrupa sürümünü almanız mantıklı tabii. Çin sürümüne nereden ulaşıyorsunuz ve fiyat farkı oluyor mu bilemiyorum ama yaşadığımız coğrafya için üretilen cihazı tercih etmelisiniz.

E-SIM kurmak çok basit. Türkiye sağlayıcınız ile konuşarak telefona tanımlayabiliyorsunuz. Yurt dışı'nda kullanmak için ise 5-10 günlük e-SIM'ler uygulama üzerinden tek tık ile kurulabiliyor.

Hocam fiyat farkı şöyle. Çift fiziki SIM olan Çin modelleri 49000 TL, 1 e-SIM 1 fiziki SIM olan Avrupa modelleri ise 51000 TL. Bunda ek olarak Apple uluslararası 1 yıllık garantisi de varmış.

E-SIM kurmak çok basit. Türkiye sağlayıcınız ile konuşarak telefona tanımlayabiliyorsunuz. Yurt dışı'nda kullanmak için ise 5-10 günlük e-SIM'ler uygulama üzerinden tek tık ile kurulabiliyor.

Hocam ücretli mi acaba?

Hocam fiyat farkı şöyle. Çift fiziki SIM olan Çin modelleri 49000 TL, 1 e-SIM 1 fiziki SIM olan Avrupa modelleri ise 51000 TL. Bunda ek olarak Apple uluslararası 1 yıllık garantisi de varmış.

Hocam ücretli mi acaba?
Hocam 2000₺ bu telefonlar için alınacak risk değil ne yazık ki. Ben olsam Avrupa cihazı alırdım.

Kendi TR operatörünüzde e-sim için ek ücret talebi olmaz. Yurt dışına çıkacağınız zaman 3-5$ verip 10 günlük 10-20gb gibi paketler alabiliyorsunuz. Onları da telefona kaydetmek için yine bir ücret ödemiyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı