Arkadaşlar merhaba, 16 Pro Max telefonum için ekran koruyucu ve şarj adaptörü almak istiyorum.
Telefonumu MediaMarkt'tan aldım yanında 3D ekran koruyucu, ttec markasının 120W şarj adaptörünü ve kablosunu verdiler. Ekran koruyucudan memnun değilim dokunmatik hassasiyeti çok kötü, ayrıca verdikleri şarj aletinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Apple'ın orijinal 20W adaptörünü almayı düşünüyorum, sizlerden ekran koruyucu önerisi istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
120W adaptörü niye vermişler size? Bir problem yaratmaz. Ortalama 30W ile şarj ediyor, bazen de 40W civarlarına sıçrıyor zaten. Sürekli 120W ile şarj etmiyor ama yine de gereksiz bir alışveriş yaptırmışlar size. 20W almanıza gerek yok.
Ekran koruyucu da Amazon'dan ESR'nin 3'lüsünü öneririm. Koruyucuyu yapıştırma aparatıyla geliyor, tık yapıştırıyorsunuz. Denklemenize falan gerek kalmıyor. Başarılı ürün.
120W adaptörü niye vermişler size? Bir problem yaratmaz. Ortalama 30W ile şarj ediyor, bazen de 40W civarlarına sıçrıyor zaten. Sürekli 120W ile şarj etmiyor ama yine de gereksiz bir alışveriş yaptırmışlar size. 20W almanıza gerek yok.
Ekran koruyucu da Amazon'dan Esr'nin 3'lüsünü öneririm. Koruyucuyu yapıştırma aparatıyla geliyor, tık yapıştırıyorsunuz. Denklemenize falan gerek kalmıyor. Başarılı ürün.
Hocam mediamarktaki çalışan 20W adaptörle şarj edersem pili öldüreceğini söyledi bana paket verdiler içerisinde bu şarj aleti vardı. İlk defa iPhone alıyorum çok bilmiyorum açıkçası. Sanırım bu ürünü satmaya çalışıyolar herkese.
Ekran koruyucunun linki var mı? Hocam hangisini öneririsiniz?
ESR for iPhone 16 Pro Max zırhlı cam, ekran koruyucu 3 parça, kolay takma aracına sahip temperli cam film, 9H sertlik, askeri sınıf kırılmaz, tam kapsama alanı, HD netlik, çizilmeye karşı dayanıklı : Amazon.com.tr: Elektronik
Satmaya değil de kazıklamaya çalışıyorlar. Başka bir açıklaması yok. 20W öldürürmüş... Neyse. Yorum yapmıyorum. İade edebiliyorsanız iade edin. Asla ihtiyacınız yok. 16" Macbook Pro'da bile 140W kullanıyorum. Ne gerek var iPhone's 120W çekmeye? Çok şey söylenir de...
İlk defa 20W şarj aletinin bir telefonu öldüreceğini söyleyeni gördüm. Değil 20W, 5W ile şarj etsen bile hiçbir şey olmaz o telefonlara. 20W öldürür deyip 120W adaptör veriyorlar. Güzelmiş.
Hocam mediamarktaki çalışan 20W adaptörle şarj edersem pili öldüreceğini söyledi bana paket verdiler içerisinde bu şarj aleti vardı. İlk defa iPhone alıyorum çok bilmiyorum açıkçası. Sanırım bu ürünü satmaya çalışıyolar herkese.
Ekran koruyucunun linki var mı? Hocam hangisini öneririsiniz?
Arkadaşlar merhaba, 16 Pro Max telefonum için ekran koruyucu ve şarj adaptörü almak istiyorum.
Telefonumu MediaMarkt'tan aldım yanında 3D ekran koruyucu, ttec markasının 120W şarj adaptörünü ve kablosunu verdiler. Ekran koruyucudan memnun değilim dokunmatik hassasiyeti çok kötü, ayrıca verdikleri şarj aletinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Apple'ın orijinal 20W adaptörünü almayı düşünüyorum, sizlerden ekran koruyucu önerisi istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Neden orijinal sarj aleti varken ttec sarj aleti verdiler? Ekran koruyucu olarak Spigen veya Buff oneririm. 16 pro max gibi bir cihaza da orijinal sarj aleti alinmali bence.