Osmanlıfedaisi72 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 iPhone 16 Pro Max hangi renk alınır? Çöl titanyumu mu gri mi?
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 26 Eylül 2024 #2 Osmanlıfedaisi72 dedi: iPhone 16 Pro Max hangi renk alınır? Çöl titanyumu mu gri mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen sizin zevkinize. Ben çöl titanyum aldım hem daha hoş duruyor diğer renklere göre hemde en çok aranan renk.
Osmanlıfedaisi72 dedi: iPhone 16 Pro Max hangi renk alınır? Çöl titanyumu mu gri mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen sizin zevkinize. Ben çöl titanyum aldım hem daha hoş duruyor diğer renklere göre hemde en çok aranan renk.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #3 Çöl titanyum bence.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 975 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 Çöl titanyum hocam.
husoX Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #5 Zevk meselesi, ben hep siyah tercih ederim.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #6 Osmanlıfedaisi72 dedi: iPhone 16 Pro Max hangi renk alınır? Çöl titanyumu mu gri mi? Genişletmek için tıkla... Hala iPhone alan şaka gibi bu cahillik(öznek düşünce saldırmayınız)
Osmanlıfedaisi72 dedi: iPhone 16 Pro Max hangi renk alınır? Çöl titanyumu mu gri mi? Genişletmek için tıkla... Hala iPhone alan şaka gibi bu cahillik(öznek düşünce saldırmayınız)
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #7 dursunn dedi: Hala iPhone alan şaka gibi bu cahillik(öznek düşünce saldırmayınız) Genişletmek için tıkla... Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı ? The Notorious dedi: Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı ? Genişletmek için tıkla... Kendiniz 90.000 liralık telefon kullanamadınız diye kullananları eleştirmekten başka işiniz yok.
dursunn dedi: Hala iPhone alan şaka gibi bu cahillik(öznek düşünce saldırmayınız) Genişletmek için tıkla... Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı ? The Notorious dedi: Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı ? Genişletmek için tıkla... Kendiniz 90.000 liralık telefon kullanamadınız diye kullananları eleştirmekten başka işiniz yok.
Osmanlıfedaisi72 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #8 dursunn dedi: Hala iPhone alan şaka gibi bu cahillik(öznek düşünce saldırmayınız) Genişletmek için tıkla... Cahillik değil şu an S23 Ultra var ama iPhone daha rahat geliyor bana samsunga göre.
dursunn dedi: Hala iPhone alan şaka gibi bu cahillik(öznek düşünce saldırmayınız) Genişletmek için tıkla... Cahillik değil şu an S23 Ultra var ama iPhone daha rahat geliyor bana samsunga göre.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #9 The Notorious dedi: Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı? Kendiniz 90.000 liralık telefon kullanamadınız diye kullananları eleştirmekten başka işiniz yok. Genişletmek için tıkla... Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. The Notorious dedi: Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı? Kendiniz 90.000 liralık telefon kullanamadınız diye kullananları eleştirmekten başka işiniz yok. Genişletmek için tıkla... Öznel düşüncem yazmışım burası özgür bir forum kuduracaksanız başka kapıya.
The Notorious dedi: Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı? Kendiniz 90.000 liralık telefon kullanamadınız diye kullananları eleştirmekten başka işiniz yok. Genişletmek için tıkla... Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. The Notorious dedi: Adamın parası vardır alıyordur hacı sana mı kaldı? Kendiniz 90.000 liralık telefon kullanamadınız diye kullananları eleştirmekten başka işiniz yok. Genişletmek için tıkla... Öznel düşüncem yazmışım burası özgür bir forum kuduracaksanız başka kapıya.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #10 dursunn dedi: Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Param varsa niye bayılmayım. dursunn dedi: Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. Öznel düşüncem yazmışım burası özgür bir forum kuduracaksanız başka kapıya. Genişletmek için tıkla... Öznel düşüncenin konu sahibinin sorusu ile sıfır alaka olması peki? Muhtemelen birkaç saate konu dışı mesajdan banlanacaksınız.
dursunn dedi: Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Param varsa niye bayılmayım. dursunn dedi: Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. Öznel düşüncem yazmışım burası özgür bir forum kuduracaksanız başka kapıya. Genişletmek için tıkla... Öznel düşüncenin konu sahibinin sorusu ile sıfır alaka olması peki? Muhtemelen birkaç saate konu dışı mesajdan banlanacaksınız.