iPhone 16 Pro Max için renk önerisi

Ayrıca S25 ultrayı tanıttıklarında göreceğiz kaç para isteyecekler. Sanki Samsung telefonları 3 halk ekmeğine takas ediyor.

Sadece yazılıma o parayı vereceğime diğer her konuda üstün olan amiral gemilerine daha az para veririm. Sadece Samsung değil Xiaomi 14 Ultra gibi seçeneklerde var kamerada en üst düzey telefonlardan. Ama siz sadece Apple var sanıyosunuz dünyada. Adamlarda her sene aynı telefonu çıkarıp para basıyorlar 2024'te hala düz serileri 60 Hz gerçekten çok komik.

Her sene aynı telefonu mu çıkarıyorlar? Tasarımı aynı diye telefonun kendiside mi aynı oluyor onu anlamadım. Yazılımı rezalet çin markalarına 50k 60k para vereceğime gider S24 Ultra alırım. İnsanların keyfi ve zevkine müdahale edemezsiniz. İphone keyif işidir lükslüktür param varsa gözüme en hoş hangisi geliyorsa onu alırım. Ek olarak İphone 16 Pro Max donanımsal olarak S24 Ultrayı yok eder. Telefonda A18 Pro var. Samsung hala Qualcom'dan devam.

Adamlar Snapdragon'un en üst serilerini koyuyor daha ne istiyorsunuz anlamadım ayrıca iPhone 16 ile S24 karşılaştıracak kadar düştünüz daha S25 çıkmadı bile.

Öznel düşüncem yazmışım burası özgür bir forum kuduracaksanız başka kapıya.
Eğer öznel düşünceniz olsaydı konu sahibini ve iPhone alanları cahillik ile suçlamazdınız aksine 90.000 TL'ye iPhone almak yerine alabileceği A, B, C vb. telefon modellerini önerip bu telefonların daha ucuz olduklarını ve bu telefonları IPhone'dan ayıran birkaç özelliklerinin olduğundan bahsedip kişinin telefon tercihini değiştirmeye çalışırdınız(ki konu sahibinin açtığı konu "a telefonu vs iPhone" konusuda değil sadece renk önerisi istemiş.) Kişinin tercihini değiştiremezseniz ise sağlık olsun deyip hayatınıza devam ederdiniz. Kısacası siz bir fanatiksiniz.

Çöl Titanyum'u gerçekte görme şansınız oldu mu bilmiyorum ama rose gold gibi pembemsi bir rengi var. Şahsen bir erkeğe yakıştırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…