VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 4 Ekim 2024 #21 nyanko sensei dedi: Çöl Titanyum'u gerçekte görme şansınız oldu mu bilmiyorum ama rose gold gibi pembemsi bir rengi var. Şahsen bir erkeğe yakıştırmıyorum Genişletmek için tıkla... Bence unisex bir renk. Şeffaf kılıfta çok güzel görünüyor.
nyanko sensei dedi: Çöl Titanyum'u gerçekte görme şansınız oldu mu bilmiyorum ama rose gold gibi pembemsi bir rengi var. Şahsen bir erkeğe yakıştırmıyorum Genişletmek için tıkla... Bence unisex bir renk. Şeffaf kılıfta çok güzel görünüyor.
Osmanlıfedaisi72 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #22 VValtieL dedi: Tamamen sizin zevkinize. Ben çöl titanyum aldım hem daha hoş duruyor diğer renklere göre hem de en çok aranan renk. Genişletmek için tıkla... Siyah titanyum aldım inşallah pişman olmam.
VValtieL dedi: Tamamen sizin zevkinize. Ben çöl titanyum aldım hem daha hoş duruyor diğer renklere göre hem de en çok aranan renk. Genişletmek için tıkla... Siyah titanyum aldım inşallah pişman olmam.
N nyanko sensei Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #23 Osmanlıfedaisi72 dedi: 1 tane natürel titanyum 1 tane de siyah titanyum aldım inşallah pişman olmam. Genişletmek için tıkla... Natural ile siyah arasında kalıp siyah aldım ben de
Osmanlıfedaisi72 dedi: 1 tane natürel titanyum 1 tane de siyah titanyum aldım inşallah pişman olmam. Genişletmek için tıkla... Natural ile siyah arasında kalıp siyah aldım ben de
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 956 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 6 Ekim 2024 #24 Çöl titanyum veya naturel titanyum parası yetmeyenler haha atmışlar Haha'dan kıskanç tespit olarak algıla
Çöl titanyum veya naturel titanyum parası yetmeyenler haha atmışlar Haha'dan kıskanç tespit olarak algıla
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #25 dursunn dedi: Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Dostum sıkıntı öznel fikrinin fakirlik üzerine kurulmuş olması. Yurt dışında 16 Pro 1200 euro 0 peşinat 24 ay vadeli telefon faturana göre 50-60 euro arasına sahip olabiliyorsun. Telefon pahalı değil sen fakirsin.
dursunn dedi: Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Dostum sıkıntı öznel fikrinin fakirlik üzerine kurulmuş olması. Yurt dışında 16 Pro 1200 euro 0 peşinat 24 ay vadeli telefon faturana göre 50-60 euro arasına sahip olabiliyorsun. Telefon pahalı değil sen fakirsin.