iPhone 16 Pro Max iOS 18.4 yükledikten sonra kasmaya başladı

nicolatesIa

Decapat
Yer
kalifornia abd
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Cihazım 16 Pro Max. Dün gece saatlerinde iOS 18.4 yüklendi ve kuruldu. Dünden beri cihazı aktif olarak kullanıyorum ve cihazda aşırı bir şekilde donma, kasma yaşıyorum. Sebebi nedir, nasıl çözebilirim?

Güncelleme yaptıktan sonra bende yaşıyordum böyle sorunlar ama şimdi herhangi bir sıkıntı yok kasma takılma vb ama ekranı açtığımda bazen siyah ekran gelip gidiyor.

Bende 18.4 de bir sorun yoktu 18.4.1 de wifi çekmeme ve car play bağlantıları kopmaya başladı garip bir şekilde. sizde de aynı problemler var mı acaba telefonum 16 pro max

Merhaba, ben iphone 13 cihazımı 18.4 sürümüne yükseltince denetim merkezinde ve ana menüde takılma yaşamaya başladım. Apple destek ile uzaktan sıfırlama, yeniden kurma, İtunes üzerinden yedeksiz cihaz kurulumu gibi birçok şey denendi, fakat düzelme olmadı. Sonra Bağdat caddesindeki Apple götürdüm telefonu, takılma olurken video kaydı da vardı gösterdim. İncelemeye gönderdiler 2 gün sonra hiçbir sorun çıkmadı diye geri gönderdiler. Takılma devam ediyor, 18.4.1 yayınlandı güncelledim değişen hiçbir şey yok. Takılma kasma devam. Cihaz 4 aylık. Sıfır cihazda böyle şeyler yaşamam can sıkıcı kilo ile para veriliyor bu cihazlara yoksa gidip yarı fiyatına android alabiliyorsun.Poco f2 pro vardı Snapdragon 865 işlemcili bu cihaza göre efsaneymiş pişman oldum. Düzeltemiyorlar telefon donanım testlerinin hepsinden geçiyor.

Götürdüm sorun yok dendi, cihaz değişimi ve söylemediler. Öyle bir hakkım var mı?

Cihazın takıldığına dair bir kanıt gösterirsen oradakilere ve sıfırlamana rağmen düzelmediğini belirtirsen muhtemelen sürüm düşürürler veya değişim hakkın doğar. Tabii garantisi devam ediyorsa.

Ayrıca eski Apple cihazlarda yeni yazılım güncelleme yapılmasını tavsiye etmiyorum.

Garanti devam ediyor. Tekrar iletişime geçeyim.

bunu çözebilen var mı Allah için yardımcı olsun paramparça edeceğim telefonu ya yurtdışıyla Türkiye cihazı arasında hiçbir fark yok hiçbir fark yok hemde ondan yana kafanız rahat olsun da abi bu ne rezilliktir ya piyasadaki en iyi telefonu kullanmamıza rağmen neden dönüyor neden kasıyor çözüm bulabilen var mı varsa lütfen yardımcı olsun arama gelince telefon kafayı yiyor bir anda 10 fps oluyo Snapchat’e girince aynı şey sorun uygulamadandır diye düşünüyorum sürekli uygulamalarımı güncel tutuyorum ama hani düzelmiyor hiçbir şekilde düzelmiyor lütfen yardım edin

Bu sorunu çözebilen var mı varsa lütfen yardımcı olsun yoksa telefonu paramparça edeceğim güya piyasadaki en iyi telefon arama gelince telefon 10 fpse düşüyor Snapchat’e girince aynı keza bu durumdan bıktım bunun bir çözümü yok mu lütfen yardım edin

Bilgisayardan itunes ile DFU modda yazılım yükleyince çözüldüğünü söylüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…