iPhone 16 Pro Max kamera stabilite hatası

alizer01

Decapat
Daha fazla  
Dün AVM'de bilindik bir mağazadan 16 Pro Max aldım, ama kamerası gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı. Stabilite yok! Kardeşimin Samsung S23'ü var; ön kamera olsun, arka kamera olsun, araba ile giderken çektiğim fotoğraflar bulanıklaşıyor. Ama S23 ile çekilen fotoğraflar, sanki sabit duruyormuşsun gibi net çıkıyor. Araba ile değil, yürürken bile fark bariz belli oluyor. Ön kamerayı açıyorum, sağa sola hafif oynatsam bile itici bir sallantı var. Eski telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Pro'nun ön kamerasındaki sallantıya benziyor. Bugün yazılım güncellemesi yaptım, ama hiçbir şey değişmedi. Eğer bunun bir ayarı varsa ve bilen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. Yoksa galiba telefondan soğuyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
AE/AF kilidi var ekrana basılı tutup onu açın yararı olur.

Bunları görmedim YouTube'dan kamera ayarlarına baktım ne dedilerse yaptım ama söylediğiniz ayar tam olarak nerede?

Aksiyon modunu denediniz mi?

Aksiyon modunu denemedim ama o video kısmında var video konusunda sorunum yok sadece fotoğraf çekerken bu sorunu yaşıyorum yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Kameraya girip ekrana basılı tuttun. AE/AF kilidi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…