Çözüldü IPhone 16 Pro Max kapsam süresi doldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

waqardiews

Hectopat
Merhaba bugün Kıbrıs'tan bir telefon aldım ve bugün itibarıyla kurulumunu yaptım fakat genel ayarlarda gezinirken kapsam süresinin dolduğunu gördüm ve seri numarasını sorguladığımda kapsam süresinin 2007'de dolduğunu gördüm. Model numaram 5 ile başlıyor, diğeri ise A3296. Face ID'sinde falan bir sıkıntı yok, Apple ID'ye de giriş yapabiliyorum. Aldığım yerle konuşup iade etmeli miyim yoksa model numaramın 5 ile başlamasında bir sıkıntı yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eylül 2025 3UTools'tan baktım bir sıkıntı yok ITunes'tan baktım bir sıkıntı yok tek sıkıntı model numarası ve garanti süresi birazdan Apple destekle konuşup aldığım yere götüreceğim.
Tamam cihazınız sıfır kapsam süresinin dolması ve tarihin 2007 olması Apple'ın değişim cihazı olmasından kaynaklanıyor ilk kullanım tarihi eylül sıkıntı yok sıfır siz açmışsınız cihazı toplama değil aldığın yere götürmenede gerek yok.
Eylül 2025 3UTools'tan baktım bir sıkıntı yok ITunes'tan baktım bir sıkıntı yok tek sıkıntı model numarası ve garanti süresi birazdan Apple destekle konuşup aldığım yere götüreceğim.
Tamam cihazınız sıfır kapsam süresinin dolması ve tarihin 2007 olması Apple'ın değişim cihazı olmasından kaynaklanıyor ilk kullanım tarihi eylül sıkıntı yok sıfır siz açmışsınız cihazı toplama değil aldığın yere götürmenede gerek yok.

Çözüm

Aynen Apple destekle de konuştum şimdi herhangi net bir açıklama yapmadılar ama cihazın orijinal olduğunu bir sıkıntı yaratmayacaklarını söylediler. Ben yine de aldığım yere gidip bir konuşacağım.

Şanslısın toplama çıkmamış cihazın değişim cihazları riskli sorgulayarak kapsamlı seri al bir daha düşünürsen.

Kanka kutunun arkasında A3296 yazıyor alırken dikkat ettim ama ayarlardan genele geldiğimde ülke kodunun olduğu model numarasının 5 ile başladığını gördüm zaten sıfır kapalı kutu olduğu için bir şey olacağını da düşünmedim açıkçası.

Aynen Apple destekle de konuştum şimdi herhangi net bir açıklama yapmadılar ama cihazın orijinal olduğunu bir sıkıntı yaratmayacaklarını söylediler. Ben yine de aldığım yere gidip bir konuşacağım.

Kanka kutunun arkasında A3296 yazıyor alırken dikkat ettim ama ayarlardan genele geldiğimde ülke kodunun olduğu model numarasının 5 ile başladığını gördüm zaten sıfır kapalı kutu olduğu için bir şey olacağını da düşünmedim açıkçası.
Sorgulaman lazımdı kutudaki seri numarasından bir dahakine öyle yaparsın.

Sorgulaman lazımdı kutudaki seri numarasından bir dahakine öyle yaparsın.

Ne bileyim ya benim neredeyse tüm arkadaşlarım aldığım yerden aldı bende pek dikkat etmedim firmanın adını da söyleyeyim dikkat edin alırken kuzey Kıbrıs'ta liman yolunun üzerinde boravin diye bir teknoloji marketi var alırsanız dikkat edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı