Dün iPhone 16 Pro Max aldım S24 ultradan geçtim ancak ekran yenileme hızı 120 Hz gibi değil. Ekran yırtılması(screen teering) oluyor. Normalde hiç kasmaması gereken bir telefon ana ekranda kaydırırken bile hafif takılma oluyor. Hafif kasmalar oluyor. S24 Ultradan geçtiğim için psikolojik mi anlamadım?
Dün iPhone 16 Pro Max aldım S24 ultradan geçtim ancak ekran yenileme hızı 120 Hz gibi değil. Ekran yırtılması(süren teering) oluyor. Normalde hiç kasmaması gereken bir telefon ana ekranda kaydırırken bile hafif takılma oluyor. Hafif kasmalar oluyor. S24 ultradan geçtiğim için psikolojik mi anlamadım?
120FPS desteği bildiğim oyun olarak PUBG mevcut. Ayarlardan 120FPS'i veya en yüksek kare hızını seçip akıcılığına bakarsınız. Ana menüde kasma olayı sanırım bütün 16pm cihazlarda var. Amcam Z fold 6'dan 16 Pro Max'e geçtiğinde ekran 120Hz gibi gelmiyor demişti.
Genel anlamda bi kasma yok bende ama mesela buraya mesaj yazarken bile, klavye yazdığım şeyleri durup bir anda bi kaç harfi birden yazıyor. Çok nadirde olsa böyle bi kaç kere oldu, bence daha tam anlamıyla cihazı iyileştiremediler. 15 serisinde de ısınma, pil vs sorunlar var demişlerdi güncellemelerle düzelmişti diye okudum forumda hep, umarım sadece böyle bir şeydir.