iPhone 16 Pro Max mı S25 Ultra mı yoksa beklemek mi?

spectraexx

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RTX4070 12Gb
Ryzen 5 7500f 5.1Ghz
DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD
Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu
Samsung Odyssey G3
Rampage Redsky 700W Bronze kasa
Merhaba elimdeki Xiaomi 13 Ultra'dan iPhone 16 PM'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce şimdi mi geçeyim yoksa iPhone 17'yi beklemek mantıklı mı? Düz model ya da Pro almayı düşünmüyorum. 13 Ultra hem performans hem batarya konusunda üst seviyede olduğu için en azından Pro Max serisinin batarya performansı iyidir diye düşünüyorum. Sizce? Ek olarak Samsung S25 serisi de kafamı kurcalamiyor değil açıkçası ama yıllardır Android kullanıyorum. Değişiklik yapmak istiyorum. Ortada kaldım.

İsletim sisteminden dolayi 16 pm oneririm, 17 serisine daha cok var.

S25 Ultra tabii ki de daha güçlü ama farklı şeyler deneyimlemek istemişsiniz. Mi 13 ultradan S25 Ultra geçmek hiçbir farklılık hissettirmeyecek. iPhone alabilirsiniz seneye ekstra saçma sapan bir özellik koyup piyasaya sunacaklar. Eylül'e kadar çok zaman var bence şimdi alın.

İkisi de üzecek cihazlar değil elbette 17 beklenebilir ama bir nesil cihaz arasında çok fark olmaz bu her marka için geçerli eğer iOS denemek istiyorsanız 16pm alın beğenmezseniz satıp zarara girmeden Android alabilirsiniz zaten.

17 Pro serisi>S25U olacak gibi duruyor sızıntılara bakarsak. Şu an için bence beklemen lazım. 16PM de her ne kadar iyi olsa da 17 Pro ve 17 Pro Max’te ciddi atılım bekliyoruz. Daha küçük dinamik ada, daha iyi ekran, daha iyi lensler ve 48MP telefoto kamera, yeni tasarım, 12GB RAM vs gibi artılar konuşuluyor. Apple’ın C1 çipi ile de eğer başarı sağlanırsa pil tasarrufu konusunda Apple’a ciddi artı sağlayacak gibi duruyor. O sebepten ben olsam beklerdim.

Elinde halihazırda güzel bir cihaz var. Her sene yeni bir şey çıkıyor hıza yetişilmiyor zaten. 17 serisinde tasarımsal değişiklikler de olacak uzun süre sonra yeni bir iPhone tasarımı göreceğiz. Ben olsam her türlü beklerdim

İsletim sisteminden dolayi 16 pm oneririm, 17 serisine daha cok var.
Sanki bu yaz aylarında çıkacak yönünde haberler gördüm
17 de tasarımsal ve kamera yönünde değişiklik olacakmış ama bu işin maddi yönü de var şu anki 16pm fiyatı ile 17pm aynı olur mu acaba

Fiyat bandını merakla bekliyorum o zamana kadar 16 PM nin de fiyatı artar mı acaba 17pm çıtayı yükseltir bence fiyat anlamında

Hocam siz söyleyince baktım da internette 17 ile ilgili birkaç resim gördüm tasarımı eğer doğruysa hoşuma gitmedi şahsen

Fiyat bandını merakla bekliyorum o zamana kadar 16 PMnin de fiyatı artar mı acaba 17pm çıtayı yükseltir bence fiyat anlamında

Dolar aşağı yukarı eylüle doğru 39-40TL seviyelerine dayanacağı için “hemen geri döneceğiz” başlığıyla Apple koşarak zam yapmaya gider 16 Pro serisine. Eylül ayında Apple Store etkinlik öncesi bir tur daha zam yer yani 2 zam kapıda gibi düşün eğer eylüle kadar zam yemezse tabi. 10-20k fark eder 17 Pro Max. Yani başlangıç fiyatı 120k vs. olabilir.

Apple dolar bazında çıkış fiyatına zam yapmıyordu ama bu seride dolar zammı gelebilir gelecek teknonojilere bakarsak internette de böyle konuşuluyor ama ne kadar zam gelir şu an söylemek zor.

Bana da öyle geliyor beklemek yerine 16pm alıp 2-3 sene sonra model yükseltmek daha mantıklı gibi gözüküyor s25 ultraya da geçersem elimdeki telefondan çok bir fark olmayacağını söyledi bir arkadaş 16pm nin batarya performansı nasıl sizce ara sıra 1-2 saat aralıksız oyun film için kullandığım oluyor ısınma sorunu bu modelde var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…