BenBaltazar Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #11 helelenes dedi: Çok arada kaldım bir iPhone sevdası tuttu reis baktım kullanamıyorum satarım aldıgım fiyattan 3 aya zam yer zaten Kaç ay oldu hocam hiç şarjdayken kullanmak zorunda kaldınızmı bir de pil sağlığı kaç. Genişletmek için tıkla... 2 ay oldu. Pil sağlığı 100.şarjda kullanmadım, gerek de duymuyorum.
helelenes dedi: Çok arada kaldım bir iPhone sevdası tuttu reis baktım kullanamıyorum satarım aldıgım fiyattan 3 aya zam yer zaten Kaç ay oldu hocam hiç şarjdayken kullanmak zorunda kaldınızmı bir de pil sağlığı kaç. Genişletmek için tıkla... 2 ay oldu. Pil sağlığı 100.şarjda kullanmadım, gerek de duymuyorum.
VValtieL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.019 Çözümler 7 12 Ocak 2025 #12 %20 - %80 kullanmanı tavsiye etmem birkaç kere denemek istedim ve tam bir işkence. Kendimi kısıtlıyormuşum gibi hissettim ve telefondan hiç zevk alamadım. O yüzden dilediğiniz gibi kullanın eninde sonunda batarya sağlığı düşecek zaten.
%20 - %80 kullanmanı tavsiye etmem birkaç kere denemek istedim ve tam bir işkence. Kendimi kısıtlıyormuşum gibi hissettim ve telefondan hiç zevk alamadım. O yüzden dilediğiniz gibi kullanın eninde sonunda batarya sağlığı düşecek zaten.