iPhone 16 Pro Max Taksitle Nasıl alınır?

482577

Hectopat
Merhaba ben telefon almayı planlıyorum, 16 Pro Max ve 16 Pro arasında kaldım. Elimde nakit 100.000 Türk lirası olmadığı için taksitle almak istiyorum. Elimde 100k olsa bile bir anda çıkarıp verebilecek kadar değilim :D. Ondan taksitle alabileceğim yurt içi bir yöntem biliyor musunuz? MediaMarkt'tan almak istiyorum. Veya her neresiyse ama telefonculardan almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben telefon almayı planlıyorum, 16 Pro Max ve 16 Pro arasında kaldım. Elimde nakit 100.000 Türk lirası olmadığı için taksitle almak istiyorum. Elimde 100k olsa bile bir anda çıkarıp verebilecek kadar değilim :D. Ondan taksitle alabileceğim yurt içi bir yöntem biliyor musunuz? MediaMarkt'tan almak istiyorum. Veya her neresiyse ama telefonculardan almak istemiyorum.

Kredi çek😎

Mediamarkt ın da kiralama sistemi vardı
Orayla da bir görüşebilirsin ama 120-130 a falan patlar sanırım öyle de taksitle

Bir de bankalar yeni üye olanlara faizsiz kredi veriyor ama en fazla 50.000 falan 6 aylık onlar da 2 tane öyle bulsan ayda toplam 16.666 ödesen belki öyle olur

Mediamarkt ın da kiralama sistemi vardı
Orayla da bir görüşebilirsin ama 120-130 a falan patlar sanırım öyle de taksitle

Bir de bankalar yeni üye olanlara faizsiz kredi veriyor ama en fazla 50.000 falan 6 aylık onlar da 2 tane öyle bulsan ayda toplam 16.666 ödesen belki öyle olur
Hocam kiralık da istemiyorum çünkü ben doğrudan sahip olmak istiyorum.

Samsung icin diyorsaniz iki markanin da amiral gemileri gayet bayağı uzun sure gidebilecek cihazlar, Samsung ozellikle S23 serisinden sonra bu konuda ciddi yol aldi, iPhone zaten bildigimiz gibi, bu iki markadan daha uzun giden cihaz ureten firma guncel olarak yok, keske eski tuslu telefonlar gibi 10 sene ayni performansinda kalsaydi ama maalesef, 16 pro max 7 sene civari rahatsiz etmeden gidecek bir cihaz ama 3 senede bir degisim olursa daha iyi olur tabii.

Hocam vallahi tüm ünlü insanlarda bir Android aşkı başladı nedense.

Sebebi gayet açık ve net. Samsung'un çıkardığı telefonlar fiyat olarak daha ucuz ve Apple'a göre performansı çok daha iyi. Apple hala iPhone 16 da 60Hz kullanmaya devam ediyor. Kullanıcılara hakaret gibi bildiğin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı