iPhone 16 Pro Max vs 17 Pro Max

Hocam şaka mısınız iPhone iyi olabilir ama fiyat olarak Samsung kat kat daha iyi.
16 Pro Max almayı düşünen birinin bütçe konusunda çok problem yaşayacağını sanmam hocam
Bu saatten sonra bekleyip 17 alın bence.
15 serisine kadar düz iPhone modeli satın alınabilir. Daha yenileri kabul edilebilir değil verilen para için.

16 Pro Max almayı düşünen birinin bütçe konusunda çok problem yaşayacağını sanmam hocam

15 serisine kadar düz iPhone modeli satın alınabilir. Daha yenileri kabul edilebilir değil verilen para için.

Zaten 16 Pro Max vs 17 Pro Max olarak sorduğu için uzatmayıp direkt 17 dedim, 17 Pro Max'i kastetmiştim.

Hocam şaka mısınız iPhone iyi olabilir ama fiyat olarak Samsung kat kat daha iyi.

Hocam ne şakası Allah aşkına kaç yıldır şu işlerle uğraşıyorum adam 17 serisini beklemeli miyim diyor şurada hala Samsung güzellemesi yapanlar var arkadaş da hala benim diğer konulardaki mesajlarıma gülücük dislike atıyor keşke diğer hesabım banlanmamış olsaydı. Konuya göre cevap vermek bu kadar mı zor. Belki adam ekosisteme göre diziyor ürünleri.

Bekleyip 17 Pro Max alın. Gelmesi gereken yenilikler gelmiş. Eğer kamera çok önemli değilse düz 17 de alınabilinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…