iPhone 16 Pro Max vs Honor Magic 7 Pro

ByBey

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 45 bin TL'ye yurt dışı kapalı kutu iPhone 16 Pro Max mi yoksa Teknosa'dan 57 bin TL'ye kapalı kutu Türkiye cihazı Honor magic 7 Pro mu? Oyun, kamera gündelik için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikrimce 16 Pro max kapalı kutu alırsanız 1.5 aylık bir boşluğunuz olur önümüzdeki yıl ağustos ayına kadar rahat bir şekilde kullanırsınız keza eylül ayında 17 pro max tanıtılınca satıp üzerine 5-6 bin lira ekleyip 17 pro maxe geçersiniz mevzu çözülür.

Kesinllikle 16 Pro Max ben daha yeni öyle aldım sıfır pişmanım yerinde olsam başka bir seri beklemeden alırım.

Arkadaşlar 45 bin TL'ye yurt dışı kapalı kutu iPhone 16 Pro Max mi yoksa Teknosa'dan 57 bin TL'ye kapalı kutu Türkiye cihazı Honor magic 7 Pro mu? Oyun, kamera gündelik için kullanacağım.

Nisan ayında S25u al kapalı kutu 45k bandına önümüzdeki sene eylül ayına kadar da kayıtı bir şekilde halledersin.

Yurt dışı nereden aldın hocam.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Örneğin İzmir-Çankaya da telefoncuların hepsinde var
Doğuda köşe başı her telefoncuda var
Ankara İstanbul gibi yerlere de geliyor kapalı kutu doğulular yapıyor genelde Irak tarafından geliyor dubai malı ürünler ürün kodu Türkiye'de satılanla aynı da var Çin sürüm kodlu çift fiziksel simli de var

Kocaelinde yaşıyorum hocam güvenilir var mıdır ondan biraz şüphelerim var.

Yurt dışı nereden aldın hocam.

Benim tanıdık arkadaş vardı ondan aldım hiçbir problemi yok Apple yurt dışı garantisi falan varmış.

Her köşe başındaki telefondan 50k telefon almak sence mantıklı mı açılmamış kutu diye piyasada sürekli geziyor adamlar 8-9k bir makine almışlar 0mış gibi satıyorlar piyasada alınacaksa eğer yurt dışı bence güzelce araştır ona göre al hem yurt dışı alıyorsun hem de bozulması falan da uğraşma sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…