iPhone 16 Pro Max vs Honor Magic 7 Pro

Benim tanıdık arkadaş vardı ondan aldım hiçbir problemi yok Apple yurt dışı garantisi falan varmış.

Her köşe başındaki telefondan 50k telefon almak sence mantıklı mı açılmamış kutu diye piyasada sürekli geziyor adamlar 8-9k bir makine almışlar 0mış gibi satıyorlar piyasada alınacaksa eğer yurt dışı bence güzelce araştır ona göre al hem yurt dışı alıyorsun hem de bozulması falan da uğraşma sonradan.

Ben izmirdeyim zaten şehir sordum adama İzmir'de ise güvenilir yer söylerdim ama Kocaeli'demiş o yüzden bir şey söylemedim.
Her köşebaşı dediğim Doğu için geçerliydi Şanlıurfa seyahatimde görmüştüm şehirde neredeyse her telefoncuda standart olarak satılıyor. Irak dibinde olduğu için. Batı'ya da oradan geliyor zaten genelde. Kocaeli için bir şey diyemem orada yaşamadım o yüzden orası için bir öneride bulunmadım zaten. Burada yapabileceğim tek şey verdiğim linkten kutunun arkasındaki seri kodunu ve telefonu açtıktan sonra içindeki seri kodunu telefoncunun yanında kontrol etmek dükkandan çıkmadan.

Yurt dışı garantileri de sadece yurt dışında geçerli. Yurt içinde hiçbir şekilde bakmıyorlar yasal orijinal servislerde. Telefon sürümü no'sunun Türkiye'de satılanla aynı olması gerekiyor. Faturası olması gerekiyor ve IMEI kaydı gerekiyor. Yoksa servislerde parası karşılığıyla bile işlem yapamıyorlar yasal olarak. FFPRO gibi servislerden parça bulacaksınız ya da yurt dışına gidip geldiğinizde oralarda tamir ederler.

Son düzenleme:
iPhone 16 Pro Max yurt dışı alınacak kadar üstün değil Magic 7 Pro'ya göre. Ben olsam yurt içi magic 7 Pro alır kafam rahat takılırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı