iPhone 16 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçilir mi?

Selamlar, normalde asla geçmeyi düşünmüyordum çünkü hiçbir yenilik yok neredeyse fakat bugün yayınlanan inceleme videolarında güzel gibi göründü özellikle ön kameradaki yatay çekme özelliği hoş gibi. Bir yandan da yeni modele geçmek kolay olsun ve değerini korusun diye düşündüm ama gereksiz mi sizce? Aralık veya ocak aylarında falan geçmeyi düşünüyorum eğer geçersem o zamanlar internette fiyatlar biraz düşerse diye. Ve benim gibi 16 Pro veya Pro Max'ten geçmeyi düşünen var mı düşünceleriniz nedir?

Millet hala 13 Pro Max falan kullanıyor aradaki fiyat farkına göre değişir 20k odeyeyim nesil atlayayim diyorsan neden olmasın.

Bataryası daha iyi kamerası daha iyi, paran varsa ve tasarımı beğendiysen değiştir. Benim fikrim, gerek yok ve ip16 pro tasarımı çok güzelken 17 pro çok kötü

Tasarımı bende beğenmedim ama kameralarda bir farklılık var gibi.
Hocam ne devrim ne de evrim farkı var. Kameralarda ki fark bence çok ayırt edilmez gibi, ama yine de canlı yatırım şimdiden alayım sıkıntı olmaz diyorsan al.

Kanka yıllardır 13 Pro Max kullanıyorum, baktım 17 de cacık çıktı sırf ön kamera tasarımı değişti ve hoşuma gitti diye 14 veya 15 düşünüyorum, ne 17'si özellik bile yok, muhtemelen birkaç yıl da 14-15 kullanacağım gibi.

Bataryasında kamerasında ne bileyim genel donanımında fark olsa bile 16 pro max'ten geçileceğini düşünmüyorum. Bir kişi alıyorsa bundan dolayı değil, almak istediğinden alıyordur zaten. 12 veya 13'ten geçmek istiyorum dersen anlarım da 16'dan hiç mantıklı durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…