iPhone 16 Pro mu iPhone 16 Pro Max mi?

lexon43

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba.

iPhone 11 kullanıcısıyım 16 Pro serisine geçiş yapacağım ama karar veremiyorum. Sizce 16 Pro ve 16 Pro Max arasında hangisini tercih etmeliyim ve neden? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olur, görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

iPhone 11 kullanıcısıyım 16 Pro serisine geçiş yapacağım ama karar veremiyorum. Sizce 16 Pro ve 16 Pro Max arasında hangisini tercih etmeliyim ve neden? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olur, görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tek farklari batarya ve boyut. Kucuk telefon istiyorsaniz Pro buyuk istiyorsaniz Pro Max alin.

İlla iPhone oolmak zorunda mı? Onun dışında 16 Pro tercih ederidm ikisi de aynı cihaz farklı fiyat.

Normalde büyük cihazları sevmeme rağmen 16 Pro'nun büyüklüğü bana tam kıvamında ve rahat gelmişti. Pro Max batarya olarak önde fakat 16 Pro'nun bataryası da oldukça yeterli günlük kullanımda. Ben olsam 16 Pro'yu seçerdim.

16 Pro Max ve S25 Ultra modelleri cepte taşınan TV'ler gibi geliyor bana Pro alabilirsiniz Android tarafında da S25 Plus.

Aralarında donanımsal fark yok, aynı telefonlar. 16 Pro Max'in sadece kendisi büyük olduğundan içinde daha büyük pil var bu da şarjının daha uzun gitmesine fayda sağlıyor. Açıkçası gerek ele oturuşundan gerek de 16 Pro'nun da gayet yeterli bir pil ömrü sunduğundan dolayı ben 16 Pro alırım. Çok fazla pil ömrüne ihtiyacınız varsa Max seçmeniz elbette daha iyi olur.

Memnunmuusnuz yoksa 16 Pro almadığınız için pişman mısınız?
Pişmanlık bir yana iyi ki Pro Max almışım diyorum. İşim gereği çok fazla telefon konuşması ve whatsapp üzerinden mesajlaşma yapıyorum, sosyal medyada içerik tüketmiyorum çok fazla, eve geldikten sonra bilgisayarda vakit geçiriyorum telefonun şarjı 2 günü çok rahat çıkartıyor benim kullanım alışkanlıklarıma göre o yüzden iyi ki Max almışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı