iPhone 16 Pro nereden alınır?

luxruffy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iPhone 16 Pro 128 için Apple yetkili satıcıları dahil bir sürü yerde stok kalmamış. Hepsiburada, Amazon gibi satıcılarda da kendi satıcısı olarak değil başka firmalar aracılığıyla satış yapmaya başlamış. Uygun fiyatlı iPhone 16 Pro neredeyse yok. iPhone 17 serisinin çıkmasıyla üretici tedariği mi durdu niye birkaç gündür aradığım hiçbir yerde bulamıyorum? Tekrar stoklara girer mi? TROY, Gürgençler, Hepsiburada, Amazon hiçbir yerde yok. Birkaç hafta önce hepsinde 78.000-TL civarı bulunabiliyordu şu an çok pahalı görünüyor ve satıcılar da abuk subuk yerler.

Apple'nin sistemidir bu yeni seri çıkınca alttaki Pro'ların satışı durdurulur düz modeller satılır ki yenisi al diye. Yani stok güncellemesi olmayacak yakın zaman da da elde ki stoklar biter sıfır 16 Pro zor bulursun.

Durumunu bilmiyorum ama 16 Pro 256 Amazon satıcılı var alabileceksen eğer. Oda 1 tane kalmış gerçi.

Hocam artık o fiyatlara pek bulamazsınız gibi. Yeni model çıkınca çoğu e-ticaret sitesi eski modelleri kaldırıyor.

Hocam artık o fiyatlara pek bulamazsınız gibi. Yeni model çıkınca çoğu e-ticaret sitesi eski modelleri kaldırıyor.
Anladım teşekkür ediyorum. 256 seçeneği bütçemi aşıyor maalesef.

Geçen gün Migros uygulamasında beyaz 16 Pro görmüştüm ama stok kalmış mıdır bilmiyorum.

Teknosa ve turkcell pasajada bak,oradaki satıcılar ne kadar sağlam birşey diyemem.Ptt avm de çok ucuz fiyatlar var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…